Başkan Vekili Polat CHP Parti nöbetinde

Başkan Vekili Polat CHP Parti nöbetinde

Pandemi sonrasında Sökeli vatandaşların ve partililerin sorunlarını dinlemek, ülke meseleleri hakkında bilgi alışverişinde bulunmak için CHP Söke İlçe Teşkilatının başlattığı parti nöbetine bugün Söke Belediye Başkan Vekili Faik Polat’ta eşlik ediyor.

CHP Söke İlçe Teşkilatı'nın yaklaşık 2 yıldır yaşanan ve hala devam eden pandemi sonrasında vatandaşların ve parti üyelerinin sorunlarını dinlemek, ülkede yaşanan olaylar ile ilgili fikir alışverişinde bulunmak ve CHP'nin çalışmaları ile ilgili bilgi vermek için başlattığı parti nöbeti devam ediyor. 
Bugünkü parti nöbetinde CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan'a Söke Belediye Başkan Vekili Faik Polat’ta eşlik etti.  

SÖKE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ POLAT: "ÇOK YERİNDE BİR UYGULAMA"

Bugünkü parti nöbetinde Başkan Özcan'a eşlik eden Söke Belediye Başkan Vekili Faik Polat, başlatılan uygulamanın çok önemli olduğunu belirterek, "CHP Söke İlçe örgütümüzü ziyaret ettim. İlçe Örgütümüzün başlattığı parti nöbeti uygulaması  çok yerinde bir uygulama. İlçe örgütümüzün halkın güncel sorunlarını dile getirdiğini ve çözüm ürettiklerini memnuniyetle yazılı ve görsel medyadan aynı zamanda sosyal medyadan takip ediyorum." dedi.

CHP SÖKE İLÇE BAŞKANI ÖZCAN:" GAYEMİZ BU YOĞUN ZAMANLARDA VATANDAŞIMIZIN DERTLERİNE BİR NEBZE OLSUN ÇARE OLMAKTIR"

Söke Belediye Başkan vekili Faik Polat'ı CHP parti nöbetinde görmekten dolayı mutlu olduklarını ifade eden CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, "Söke Belediye Başkanlığına Vekalet eden Sayın Polat bugün bizleri yalnız bırakmadı. Chp Söke Örgütüne verdiği destekten dolayı kendisine teşekkür ederiz. Türkiye mazbatası yolunda iktidar yürüyüşünün son adımlarının hepimizi heyecanlandırdığı bu günlerde ilçe örgütümüzün oluşturduğu bu nöbet sistemi ile gayemiz bu yoğun zamanlarda vatandaşımızın dertlerine bir nebze olsun çare olmaktır. Chp Genel Başkanımızı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu CHP Genel Merkezimizin düşüncelerini halkımız ile paylaşıyoruz. Bu çerçevede sahanın her yerinde olan örgütümüzü onurlandıranlara bin selam olsun. Sayın Polat hem Söke Hem Büyükşehir Belediye Meclis üyesi olması münasebetiyle vatandaşlarımızdan bize ulaşan talepleri kendisine ilettik. Büyük iktidar hiç şüphe yok ki yerel iktidarımızın bize verdiği katkı ile olacaktır. Özellikle Büyük Şehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun başarısı Aydın’ı çok güçlü kılmaktadır. Sayın Polat’ın ziyareti sırasında bunu bir kez daha gördük. Allah’ın izni ile Millet İttifakımız ilk seçimlerde başarıyı yakalayacaktır” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler