BAŞKAN YETİŞKİN BÜYÜK MİTİNGDE ÖZEL İLE OMUZ OMUZA VERDİ AYDIN CHP’NİN IŞIĞIYLA PARLADI

BAŞKAN YETİŞKİN BÜYÜK MİTİNGDE ÖZEL İLE OMUZ OMUZA VERDİ AYDIN CHP’NİN IŞIĞIYLA PARLADI

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, Aydın’ı ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’i ildeki programlarında yalnız bırakmadı. ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ mitinglerinin 47’ncisinde Efeler Diyarı’ndan halka seslenen Özel’e on binlerce kişi eşlik etti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Aydın’da vatandaşlarla bir araya geldi. Öğle saatlerinde şehre gelen ve CHP Aydın İl Başkanlığı’na konuk olan Özel, daha sonra Efeler Belediyesi’nde Başkan Anıl Yetişkin’i ziyaret etti. Efeler Belediyesi’nin faaliyetleri hakkında bilgi alan Özel, Başkan Yetişkin’i hem temel hizmetleri hem de sosyal projeleri nedeniyle tebrik etti.

ÖZEL: “AYDIN’IN İKTİDARI CHP’DİR”

Ziyaretlerin ardından ‘Biz sadece zeybek oynarken diz çökeriz’ temasıyla düzenlenen mitingde vatandaşlara bir araya gelen CHP Genel Başkanı Özel, Aydın halkını “Zalimin yoluna minnet etmeyen, edenleri de affetmeyen insanlar” olarak tanımladı. Özel konuşmasının devamında, “Aydın yıllardır CHP’nin gösterdiği adayı seçer, her şeyi deneyip Aydın’ı alamayanlar geçtiğimiz hafta Aydın’ın iradesini hırsızlamaya kalktılar. Ahlaki ve psikolojik üstünlük CHP’dedir. Aydın’ın iradesi bu meydandadır. İlçe belediye başkanlarımız dimdik ayaktadır. Aydın’da belediye meclis üyesi çoğunluğu bizim partimizdedir. Seçim sonuçları ortadadır, Aydın’ın iktidarı CHP’dir” ifadelerini kullandı.

Efeler Belediye Başkanı ve Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Sözcüsü Anıl Yetişkin, ildeki programları kapsamında Özel’i hiç yalnız bırakmazken, projeleri, yönetim anlayışı ve partisine bağlılığıyla takdir topladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler