Baskın'dan Akbudak'a sert sözler

Baskın'dan Akbudak'a sert sözler

MHP Efeler İlçe Başkanı Ahmet Baskın, Zafer Partisi Aydın İl Başkanlığı görevine getirilen MHP Aydın eski İl Başkanı Cem Akbudak'ı sert sözlerle eleştirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın eski İl Başkanı Cem Akbudak'ın Zafer Partisi Aydın İl Başkanlığı görevine getirilmesi Aydın'da siyaset kazanını kaynatmaya devam ediyor. Geçmişte yaptığı bir açıklamada Zafer Partisi Aydın İl Başkanlığı görevi için kendisine gelen teklifi reddettiğini söyleyen Akbudak'ın kararını değiştirmesi MHP'li isimler tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.

"UYARIYORUZ, HİÇ KİMSE ORASINI BURASINI OYNATMASIN"

Akbudak'a bir tepkide MHP Efeler İlçe Başkanı Ahmet Baskın'dan geldi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Akbudak'ı sert sözlerle eleştiren Baskın, "Sayın Akbudak 1998 ve 2009 yıllarında gördüğümüz gibi bulduğu her fırsatta Milliyetçi Hareket Partisi ve Türk Dünyasının Lideri Saygıdeğer Genel Başkanınımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'nin çizdiği istikamet ve hedeflerden sapma potansiyeli olan bir şahıstır. Bu şahsın geçmiş dönemlerde hangi vasıfla olursa olsun hasbel kader görev yapmış olması içindeki fitne ve makam arzusunu söndürememiştir. Şu unutulmamalıdır ki, Saygıdeğer Genel Başkanınımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'nin dediği gibi ; Nefislerine teslim olmuş, vehimlerine rehin olmuş, hırslarına yenilmiş, egolarına boyun eğmişler için değişen hiç bir şey olmayacaktır.

Davamıza ayak uyduramayanların gözleri daima arkadadır ve bunlar her zaman ilk istasyonda inmişlerdir.

Ülkülerimize ulaşmak için fedakarca emek veren özverili ve tutkulu dava arkadaşlarımız gerçek dava ve değer simgeleridir.

Uyarıyoruz; hiç kimse çalı dibi yoklamasın, keçeyi suya atmasın, orasını burasını oynatmasın.

Bir kümeste yemlenip diğer kümeste yumurtlayanlarla işimiz olmaz olamaz" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler