Başlattıkları kampanya ile  yüzlerce köy çocuğuna yardım eli uzattılar

Başlattıkları kampanya ile yüzlerce köy çocuğuna yardım eli uzattılar

Aydın'da yaşayan sınıf öğretmeni Yunus Emre Erden, başlattığı yardım kampanyası ile yüzlerce köy çocuğuna oyuncak hediye etti.

Aydın'ın Efeler ilçesinde yaşayan ve özel bir okulda sınıf öğretmeni olarak görev yapan Yunus Emre Erden, öncülüğünü yaptığı yardım kampanyası ile yüzlerce köy çocuğuna oyuncak hediye etti.

Kampanya için bir grup oluşturarak kendi bütçeleriyle aldıkları oyuncakları yine kendi imkanlarıyla kentin çeşitli bölgelerinde yaşayan köy çocuklarına ulaştırdıklarını söyleyen Erden, "Biliyorsunuz, 1 yıldan uzun süredir ülkemiz pandemi ile mücadele ediyor ve bu süreçten en çok etkilenen kesim çocuklar oldu. Eğitim-öğretimin aylarca uzaktan devam ettiği pandemi döneminde evlerinde kalmak zorunda kalan çocuklar süreçten hem psikolojik hem de fizyolojik olarak etkilendi.

Köy çocukları halihazırda şehirde yaşayan çocuklara göre dezavantajlı durumdaydı çünkü internetin olmadığı binlerce kırsal mahalle var. Ben de bir sınıf öğretmeni olarak bu çocuklara ulaşmak istedim ve bir kampanya başlatmaya karar verdim. Yerel esnaftan aldığımız oyuncakları 3 gönüllü arkadaşımızla daha birlikte günlerimizi harcayarak yüzlerce çocuğa ulaştırdık."
dedi.

"YÜZLERİNDE Kİ GÜLÜMSEMEYİ GÖRMEK YETİYOR"

Kampanyaya yeni atılımlar ile devam edeceklerini söyleyen Erden, yeni amaçlarının köy çocuklarına diş macunu ve fırçası ulaştırmak olduğunu belirtti. Erden, "Oyuncak kampanyamızda amacımıza ulaştık. Köy meydanına giderek aracımızın bagajını açtığımızda çocukların yüzlerinde ki gülümsemeyi görmek bize yetiyor. Bu gerçekten çok değerli.

Kampanyamızda yeni adımımız ise yine köy çocuklarına diş macunu ve fırçası ulaştırmak. Diş sağlığı çocuklar için çok önemli. Yeni kampanyamız ile bu konuya dikkat çekmeyi amaçlıyoruz."
diye konuştu.

SPONSOR ARIYOR

Erden, kampanyalarına hız kesmeden her hafta yeni bir köye giderek devam etmek istediklerini dile getirdi. Aynı zamanda sponsor aradıklarını, firmaların ve iş insanlarının sponsorluğunda gezebileceklerini söyleyen Erden, bu sayede daha fazla çocuğa ulaşabileceklerini belirtti.

Erden, kendisine ulaşmak isteyenlerin 541 656 6509 numarasını arayabileceğini ifade etti.

whatsapp-image-2021-05-23-at-12-44-18-1.jpeg

whatsapp-image-2021-05-23-at-12-44-18.jpeg

whatsapp-image-2021-05-23-at-12-44-19-1.jpeg

whatsapp-image-2021-05-23-at-12-44-19-3.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler