Bayındır halkından Başkan Özcan’a teşekkür

Bayındır halkından Başkan Özcan’a teşekkür

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan sabah mesaisine Bayındır Mahallesi’nde başladı.

Fen İşleri, Park Bahçe ve Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Bayındır Mahallesi’nde gerçekleştirilen genel temizlik ve dezenfekte işlemlerini yerinde inceleyen Başkan Özcan, çalışmaların diğer mahallelerde devam edeceğini vurguladı.

 

“ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK”

 

Koronavirüs ile mücadele çalışmalarının yanı sıra rutin belediyecilik hizmetlerinin aksamaması için yoğun mesai harcadıklarını belirten Özcan, “Bayındır Mahallemizdeki tüm sokaklarımızda genel temizlik çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Mahallemizde bulunan cami ve okullarımızda dezenfekte çalışması yaptık. Vatandaşlarımızın gerekli kişisel önlemlerini almaları ve zorunlu olmadıkça evlerinden çıkmamaları konusunda uyarılarda bulunduk. Nazillimizde tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızda, cami ve okullarımızda, vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı tüm alanlarda genel temizlik ve dezenfekte çalışmalarımızı rutin olarak sürdürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

“MAHALLEMİZ ÇİÇEK GİBİ OLDU”

 

Çalışmaları yakından takip eden Bayındır Mahallesi sakinleri, “Başkanımızdan Allah razı olsun. Mahallemizi çiçek gibi yaptı. Taleplerimizi birebir dinledi. Mahallemizin eksiklerinin giderilmesi için söz verdi. Bayındır halkı olarak kendisine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler