Bayram alışverişi başladı: Şeker ve tatlı tezgâhları doldu

Bayram alışverişi başladı: Şeker ve tatlı tezgâhları doldu

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala vatandaşlar bayram alışverişi için çarşı ve pazarlara akın etti. Bayramın vazgeçilmezi olan şeker, çikolata ve tatlılara ilgi artarken esnaf da yoğunluktan memnun.

5 yıldır tatlı ve şeker satışı yapan 24 yaşındaki Utku Başpınar, satışların geçen Ramazan ayına benzer şekilde iyi gittiğini belirtti. Başpınar, özellikle bayram yaklaşırken yoğunluğun arttığını söyledi.

whatsapp-image-2026-03-16-at-12-24-19-1.jpeg

Fiyatlar hakkında bilgi veren Başpınar, her bütçeye uygun ürün bulunduğunu ifade ederek, “Fiyatlar 150 TL’den başlıyor, 1000 liraya kadar çıkıyor. Çikolata ve şeker çeşitlerine göre fiyatlar değişiyor. Her bütçeye uygun şekerlerimiz ve çikolatalarımız var.”dedi.

Tatlı çeşitlerine de yoğun ilgi olduğunu belirten Başpınar, “Baklavalarımız var, helvalarımız var, kadayıflarımız var. Baklavalar kilosu 320 liradan başlıyor. Helvalarımız ise 280 liradan başlıyor. Gelen herkese yardımcı oluyoruz.” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Başpınar, bayrama doğru alışveriş yoğunluğunun daha da artmasını beklediğini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler