Bayram İnci'den Çerçioğlu yorumu: "İzmir için niyeti varsa..."

Bayram İnci'den Çerçioğlu yorumu: "İzmir için niyeti varsa..."

CHP Efeler Belediye Başkan aday adayı Bayram İnci Aydın Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. İnci," İttifaksız da bu seçimi kazanabiliriz" dedi.

Haber: ( Yusuf KONRAT )

CHP'nin önceki dönem il başkanlarından olan Bayram İnci, Efeler Belediye Başkan aday adaylığını açıkladıktan sonra saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda AGC'yi ziyaret eden İnci, gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu.

YEREL SEÇİMLERİN DİNAMİĞİ FARKLIDIR

Yerel seçimlerde aday gösterilecek ismin önemine vurgu yapan İnci, "Ben yine seçimi alacağımızı düşünüyorum. Bu yerel seçim biraz daha insanlara olan inandırıcılığımız, güven vermemiz, projeleriniz bunlarla alakalı. Burada adaylar çok önemli, ben aday olduğumda her kesimden oy alabileceğimi düşünüyorum çünkü her kesimi çok iyi tanıyorum bu bir avantaj. Yaptığım siyaset, ilçe başkanlığı, il başkalığında da bunu gösterdik yani o yüzden ben bizim partimiz için Aydın’da sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Tabi ki ittifak olsa daha rahat olur. İnsanların tabanda ittifak olacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.


BUNA GENEL MERKEZ KARAR VERECEK

Özlem Çerçioğlu'nun İzmir'e adaylığı meselesini değerlendiren İnci, "Yani genel merkez onu değerlendirilir bizim şimdi olur veya olmaz üzerinden aforizma yapmak olmaz. Onu genel merkez belirleyecek mutlaka. Eğer öyle bir niyeti varsa , ben tabi burada kalmasını daha olumlu olacağını düşünüyorum bizler açısından. Ama takdir genel merkezin, böyle bir şey olduğunda da alternatifi her halde bir şey olur ki öyle bir şeye girişilir bilemiyorum. Çok belirsizlik var PM’den çıkmamasının nedenini kimse bilmiyor bilmeden de niyet okumak, şöyle olur böyle olur demek de bence yanlış yoruma girer" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler