BBP Aydın İl Başkanı gözaltına alındı

BBP Aydın İl Başkanı gözaltına alındı

BBP Aydın İl Başkanı Adem Köse 2014 yılında yaşadığı bir olaya ilişkin yaşanan gelişmenin ardından gözaltına alındı. 

Büyük Birlik Partisi Aydın İl Başkanı Adem Köse, İl Jandarma Ekipleri tarafından gözaltına alındı. Köse'nin 2014 yılında karıştığı bir olayla ilgili çıkan sonucun ardından gözaltına alındığı öğrenildi. 

"EFELER İLÇE BAŞKANI AÇIKLAMA YAPTI"

Öte yandan yaşnan sıcak gelişmenin ardından  BBP Efeler İlçe Başkanı Avukat Osman Akdam bir açıklama yaptı. Akdam açıklamasında şu ifadelere yer verdi. 

"Kamu oyuna saygıyla duyurulur. Büyük Birlik Partisi Aydın İl Başkanımız Sn. Adem Köse hakkında 2014 yılında açılan ceza davasında verilen hükmün üst yargı mercilerince onanması sonucu 2022 yılında kesinleşmesi sonucu ilgili kararın infazına geçilmiştir. Meydana gelen sonuç hepimizi ziyadesiyle üzmüştür. İl Başkanlığımız ve ilçe teşkilatlarımızla  partimizin Aydın'da ve ilçelerimizde çalışmaları sekteye uğramadan devam etmektedir. İl kongremiz 24.09.2022 tarihinde belirlenen tarihinde yapılacaktır. Öncesinde de 12.09.2022 tarihinde Çine ilçe kongremizi de yapacağız. İl Başkanımız Sn. Adem Köse'nin iş bu dosya haricinde dosyası bulunmamakta olup kutsal davamızdaki hizmetlerine en kısa sürede kaldığı yerden devam edeceğine inancımız tamdır. Partimiz Aydın'da güçlü şekilde cumhur ittifakı ortağı olarak çalışmalarına hız kesmeden devam edecektir."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler