Beklenen oldu: İYİ Parti, Aydın'da sandığa gidiyor

Beklenen oldu: İYİ Parti, Aydın'da sandığa gidiyor

İYİ Parti Genel Merkezi tarafından İl Başkanlıklarına gönderilen genelge doğrultusunda Aydın’da milletvekili adaylarının belirlenmesi aday adayları arasında yapılacak ön seçim ile gerçekleştirilecek.

İYİ Parti Genel Merkezi tarafından İl Başkanlıklarına gönderilen genelgede şu ifadelere yer verildi:

“Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in talimatları doğrultusunda, 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak 28. Dönem milletvekili Genel Seçiminde gösterilecek milletvekili adaylarının belirlenmesine yönelik İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa’nın bütün seçim bölgeleri ile Adana, Afyonkarahisar, Antalya, Aydın, Çanakkale, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Kayseri, Manisa, Mersin, Tokat, Trabzon ve Yozgat seçim bölgelerinde belirlenecek merkezlerde sandık kurulacak ve üyelerimizin oy kullanacağı üye tabanlı temayül yoklaması şeklinde ön seçim yapılacaktır.

26 Mart 2023 Pazar günü itibariyle oy verme gününden bir gün öncesine kadar başvurup üyeliği Yargıtay tarafından onaylananlar da oy kullanabilecekler.

Oy verme günü İl Başkanlıklarınca 1 Nisan 2023 Cumartesi veya 2 Nisan 2023 Pazar günlerinden biri tercih edilerek belirlenecektir. Belirlenen gün ve saat aralığı hem SMS ile üyelere doğrudan bildirilecek hem de sosyal medya hesapları üzerinden ilan edilecektir.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler