Benzin ve motorin isyanı

Benzin ve motorin isyanı

Ajans Aydın Gazetesi olarak vatandaşlara akaryakıtta artan fiyatların düşüşe geçmesi ve pompaya yansıması hakkında neler düşünüyorsunuz?” sorusunu sorduk cevapları sizler için derledik.

Brent petrol tarafında geri çekilmenin etkisiyle beraber 15 Mart itibarıyla motorine indirim yapılmıştı. Rusya-Ukrayna krizinin savaşa dönüşmesi sonrası petrol fiyatlarının tırmanışa geçmesiyle yükselen benzin ve motorin fiyatları için olumlu haber akışıyla indirim beklentisi oluşmuştu. Bununla beraber önceki gün motorin fiyatları için 2 lira 38 kuruş indirim yapılmıştı. Bizler Ajans Aydın Gazetesi olarak vatandaşlara akaryakıttaki fiyat düşüşü hakkında sorularımızı yönelttik. 

“HİÇBİR ŞEY DÜŞÜNECEK DURUMDA DEĞİLİZ”

Kendisinin bir tır şoförü olduğunu belirten Ahmet Yaycı, "Ben kendim bu durumdan çok rahatsızım. Tır şoförüyüm işimiz gereği inanılmaz bir şekilde yakıt tüketiyoruz. Ancak yakıt fiyatları da ortada. Fiyatlar çok yüksek. Hal böyle olunca çok zorlanıyoruz. Bizlere bir şey kalmıyor. Kar edeceğimiz yere zarar ediyoruz. Şartlar zaten kötü bu gibi durumlar daha da kötüye götürüyor. Hiçbir şey düşünecek durumda bırakılmadık. Hiçbir şey düşünecek durumda değiliz." dedi.

" DURUMLAR VAHİM"

Akaryakıtaki son fiyat düşüşünün bir şey değiştirmediğini söyleyen Güngör Bilen, "Önce fiyatlar yükseldi şimdi de düşüşe geçti. Ancak bu düşüşün hiçbir etkisi yok. Hiçbir şeyi değiştirmedi. Bu kuruşla olacak şey değil. 10 TL gibi bir düşüş durumu rahatlatabilir." diye konuştu. 

"ARACIMI GARAJDA ÇIKARMADIĞIM HALDE ZARARA UĞRUYORUM"

İki yıl önce araba aldığını ifade eden Zümrüt Delen, "Ben İki yıl önce araba aldım. Bir yıl kullanabildim. Sonra rahatsızlığım nedeniyle araç kullanamadım bir yıldır arabam garajda. Arabam garajda olduğu halde zarara uğruyorum." söylemlerine yer verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler