Benzin ve motorine indirim müjdesi!

Benzin ve motorine indirim müjdesi!

Brent petrol fiyatları 130 doları geçince benzin ve motorin fiyatları Türkiye'de uçuşa geçmişti. Brent petrol fiyatı şu sıralarda 112 dolara kadar geriledi.

Brent petrol fiyatı şu sıralarda 112 dolara kadar geriledi. Bu gerilemeyle birlikte sektör yetkilileri benzin ve motorinde fiyatların pazartesi günü 3-4 TL arasında ucuzlayacağını açıkladı.

Ulusal piyasalarda brent petrol fiyatı 130 dolar geçerek rekor kırmıştı. Brent petrol fiyatı şu sıralarda 112 dolara kadar geriledi. Brent petrolün fiyatındaki bu gerileme araç sahiplerini sevindirdi. 

“4 TL İNDİRİM!”

Araç sahiplerini sevindirecek haber sektör kaynaklarından geldi. Sektör kaynakları benzin ve motorin fiyatlarının pazartesi gecesinden itibaren yüksek miktarda indirim yapılacağını duyurdu. Rakamların zam öncesi piyasa verilerine göre şekilleneceği tahmin ediliyor. 4 TL indirim Brent petrolde yükseliş sonrasın yapılan zamlar pompa satış fiyatlarına yansıtıldığı gibi düşüşlerde aynı şekilde yansıtılırsa sektör yetkilileri benzin ve motorin fiyatında indirimin 4 TL'yi bulabileceğini açıkladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler