Berberler Odası'ndan Rektör Kent'e ziyaret

Berberler Odası'ndan Rektör Kent'e ziyaret

Aydın Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonları Odası Başkanı Serhan Avşar ve Yönetim Kurulu Üyeleri ADÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent'i ziyaret etti. Ziyarette mesleki beklentilerini aktaran oda üyeleri, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmek için harekete geçti.

Aydın Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonları Odası Başkanı Serhan Avşar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent'i makamında ziyaret etti. Başkan Avşar, Rektör Kent'ten ön lisans programı olan Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölümünün, 4 Yıllık Lisans düzeyine çıkarılmasını talep etti.

Başkan Avşar ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Görevine kısa süre önce başlayan, Adü Rektörümüz Sayın Prof.Dr. Bülent Kent'i Yönetim Kurulum ile birlikte ziyaret edip, hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Ziyaretimiz esnasında, Üniversitelerde Eğitimi yapılmaya devam eden, 2 Yıllık Önlisans düzeyinde olan, Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölümünün, 4 Yıllık Lisans düzeyine çıkarılması ve verilecek, Formasyon Eğitimiyle Bölümünde Öğretmenlik Mesleğini yapacak, şekilde Yenilenerek, Geniş Bir Alana Hitap Etmesini Sağlayacak, bir duruma getirilmesi için, talebimizi Rektörümüz Sayın Prof.Dr. Bülent Kent'e ilettik. Türkiye'de ilkkez Gündeme Gelecek Talebimizi, Kendisi Yükseköğretim Kurulu'na aktarıp konunun takipçisi olacağını bizlere belirtti, Bu Konunun Gençlerimizin Mesleğimize olan ilgi ve talebini artıracağına, Mesleğimizi Kariyer yapma açısından bir adım öne çıkaracağını ve Ülke genelinde karşılık bulucağını biliyoruz ve konuyu çok önemsiyoruz. Ziyaretimizin çok verimli geçmesini sağlayan, Adü Rektörümüz Sayın Prof.Dr. Bülent Kent'e bir kez daha görevinin hayırlı olmasını diliyor, ilgi ve alakaları için kendisine çok teşekkür ediyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler