BERRİN'İN ÇIĞLIĞINI ÖZLEM BAŞKAN DUYDU

BERRİN'İN ÇIĞLIĞINI ÖZLEM BAŞKAN DUYDU

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile işsiz olduğunu ve psikolojik bunalım nedeniyle intiharın eşiğine geldiğini söyleyen Berrin Tanış'ın yardımına Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu yetişti.

Bugün sabah saatlerinde kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Eylül ayından bu yana işsiz olduğunu, maddi sıkıntılar nedeniyle intiharın eşiğine geldiğini söyleyen Berrin Tanış, Aydın gündemine bomba gibi düştü. Aydınlı genç kadın yaptığı paylaşımda "Eylül ayından beri işsizim, kiramı ödeyemiyorum, kredi ve kredi kartı borçlarımı ödeyemiyorum, tıbbi sekreterim. Aydın'da tek başıma yaşıyorum ve artık intihar etme noktasına geldimgeçinemiyorum lütfen sesimi duyun, lütfen iş istiyorum, sadece iş." ifadelerini kullanmıştı.

"AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SESİNİ DUYDU"

Tanış'ın paylaşımı sonrası kendisine ilk yardım Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden geldi. Gencin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma cevap veren Belediye "Merhaba, telefon numaranızı DM yolu ile bize yazabilirseniz ekip arkadaşlarımız sizinle iletişime geçeceklerdir. İyi akşamlar dileriz." dedi.

"ÖZLEM BAŞKAN YARDIM ELİ UZATTI"

Tanış'ın bilgilerini aldıktan sonra Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun talimatı ile jet hızında harekete geçen ekipler, genç kadın ile iletişim kurdu. Efeler'de oturduğunu fakat geçim sıkıntısı nedeniyle şu anda annesiyle beraber Söke'de yaşadığını söyleyen kadınla iletişime geçen ekipler kadına yardım sözü verdi. Söke'de ki evlerine halihazırda Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin düzenli olarak gıda ve kömür yardımı yaptığı öğrenilen kadınla ilk toplantının yarın gerçekleştirileceği bilgisi paylaşıldı. Tanış'ın Efeler'de ki evinde kendisiyle buluşacağı öğrenilen ekiplerin çalışmaları Aydınlı vatandaşların takdirini kazandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler