Bir ay telefonsuz yaşayana 10 bin euro

Bir ay telefonsuz yaşayana 10 bin euro

Siggi's Dairy'nin başlattığı dijital detoks kampanyası, katılımcılara bir ay boyunca akıllı telefonlarını kilitli bir kutuda tutmayı kabul etmeleri karşılığında 10 bin euro ödül vaat ediyor. Yarışmada bir kez bile telefona dokunmama şartıyla 10 bin euroyu kazanılacak.

Akıllı telefonunu bir ay boyunca bir kutuda kilitli tutmayı kabul eden 10 bin euro kazanabilir.

ABD’li Siggi’s Dairy şirketi tarafından başlatılan dijital detoks kampanyası kapsamında düzenlenen yarışmada kişilerden bir ay süreyle cep telefonlarını bir kez bile ellerine almaması bekleniyor İzlandalı yoğurt üreticisi, bir ay boyunca akıllı telefonlarından vazgeçmeleri karşılığında birkaç kişiye 10 bin euro verecek.

Yarışma, ABD’de yasal olarak ikamet eden, en az 18 yaşında olan herkese açık olacak. Dijital bağımlılık hakkında farkındalık yaratmak isteyen şirket, yarışmacılardan neden dijital detoksa ihtiyaç duyduklarını özetledikleri bir makale yazmalarını da bekliyor.

Seçilen katılımcılara akıllı telefonlarını koyabilecekleri bir kilitli kutu ve bir ay boyunca kullanabilecekleri bir kapaklı telefon verilecek.

“Dijital detoks” isimli bu kampanyayla aynı zamanda insanların cep telefonlarında ne kadar uzun zaman geçirdiğini görmesi de amaçlanıyor. Yarışmayı tamamlamayı başarabilenler 10 bin euro ödüle sahip olmuş olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler