Bir devir kapanıyor mu..?

Bir devir kapanıyor mu..?

Aydın’ın Efeler ilçesinde uzun yıllardır saatçi dükkanı işleten bir esnaf, “Saatler artık aksesuar olarak kullanılmaya başladı. Tamir işi yok denecek kadar az” dedi.

Aydın’ın Efeler ilçesine bağlı Hasan Efendi Mahallesi’nde uzun yıllardır saatçi dükkanı işleten bir esnaf saatin artık bir ihtiyaçtan çok aksesuar olarak kullanıldığı belirtti.

 

TAMİR İŞİ YOK DENECEK KADAR AZ

 

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte saat kullanımının azaldığına dikkat çeken tecrübeli esnaf, “Akıllı telefonların artmasıyla beraber saat kullanımı da azaldı. Saat günümüzde aksesuar olarak kullanılıyor. Bu nedenle artık tamir işi de yok denecek kadar az. Sadece değerli saat kullananlar tamir için geliyor” dedi.

 

TEKNOLOJİYE AYAK UYDURAMADIK

 

Gelişen teknolojiye ayak uyduramadığını belirten esnaf, “Benim yaşım ilerledi artık. Birkaç yıl sonra bu dükkanı da kapatmayı düşünüyorum. Şimdi akıllı saatler çıkmış. Gelip bana satmak istiyorlar ama ben almıyorum. Çünkü onların tamiratından anlamıyorum. Yeni yetişen genç ustalar az çok anlıyorlar. Tabi teknolojiye ayak uydurmak tamamen kişisel bir şey. Ben ayak uyduramadım.” diye konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler