Ulvi Atmaca, "Bir telefonumuzla Büyükşehir buraya aktı Özlem Başkanımıza teşekkür ediyoruz”

Ulvi Atmaca, "Bir telefonumuzla Büyükşehir buraya aktı Özlem Başkanımıza teşekkür ediyoruz”

Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli'nin ziyaret ettiği Söke Şehitler ve Gaziler Derneği Başkanı Ulvi Atmaca'nın talebi bir gün sonra yerine getirildi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatları ile Büyükşehir Ekipleri tarafından Şehitler ve Gaziler Parkının düzenlemesine başlandı. Şehitler ve Gaziler Derneği Başkanı Ulvi Atmaca, "Talebimizle hemen ilgilendiler. Ben bu kadar çabuk beklemiyordum. Özlem Başkanımıza, Fatih Bey'e ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum." dedi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Kordinatörü Fatih Akkentli, kendisini telefonla arayan Söke Şehitler ve Gaziler Derneği Başkanı Ulvi Atmaca ve üyelerini  aynı gün ziyaret etti. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun selam ve sevgilerini ileten Akkentli, dernek başkanı Ulvi Atmaca’nın park ile ilgili taleplerini hemen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na iletti. Başkan Çerçioğlu, Şehit ve Gazilerden gelen talebin hemen yerine getirilmesi talimatı verdi.
Ziyaretten 1 gün sonra Aydın Büyükşehir Ekipleri, Kemalpaşa Şehitler ve Gaziler Parkı'nda düzenlemelerine  başladı.

Kamyonlarla bölgeye gelen ekipler özellikle talep edilen dernek binasının yanındaki atıl binayı yıkarak çalışmalara başladı. 

SÖKE ŞEHİTLER VE GAZİLER DERNEK BAŞKANI ATMACA:"ALLAH BİN KERE RAZI OLSUN TALEBİMİZLE HEMEN İLGİLENDİLER"

Söke Şehitler ve Gaziler Dernek Başkanı Ulvi Atmaca, çalışmaların bu kadar sürede başlayacağını tahmin etmediğini belirterek, "Bizim için olması gereken bir çalışmaydı. Fatih Bey'e telefon ettim. Ben bir hafta, 10 gün sonra beklerken aynı gün derneğimize geldi. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımızın selamlarını iletti. Hemen talebimizle ilgilendi. Ben bu kadar erken olacağını tahmin etmiyordum. 1 gün sonra hem de büyük bir ekiple gelindi. Öğlene varmadan atıl bina yıkıldı harika ilerliyor. Özlem Başkanımızdan Allah bin kere razı olsun. Derneğin yanındaki atıl binadan kurtulduk. Kültürel, halka açık Aydın'a, Söke'ye ve Derneğimize yakışır bir yer yapılsın istiyoruz. Özlem Başkanımıza, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun." dedi.

 

whatsapp-image-2022-05-21-at-13-13-24.jpg


whatsapp-image-2022-05-21-at-13-13-25.jpg


whatsapp-image-2022-05-21-at-13-13-25-1.jpg


whatsapp-image-2022-05-21-at-13-13-24-1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler