BİZ AÇILIŞA HAZIRIZ

BİZ AÇILIŞA HAZIRIZ

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, çalışmaları tamamlanan Adnan Menderes Demokrasi Müzesi'nin bu hafta sonu açılma ihtimali olduğunu söyledi.

Merhum Başbakan Adnan Menderes'in doğup büyüdüğü Koçarlı ilçesindeki Çakırbeyli Mahallesi'nin girişinde yükselen Adnan Menderes Demokrasi Müzesi'nde çalışmalar tamamlandı. Yaklaşık 2 yıl sonunda inşaatı sona eren müzenin açılış tarihi hakkında sosyal medyada birçok spekülasyon yayıldı.

Müzenin açılış tarihi hakkında Ajans Aydın muhabirine açıklama yapan Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, henüz net bir tarih olmadığını fakat 15-16 Mayıs tarihlerinde açılışın gerçekleşebileceğini söyledi.

Açılışa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da katılacağını hatırlatan Vali Aksoy, "Henüz açılış tarihi belli değil. Bir ihtimal bu hafta sonuna doğru açılabilir ama henüz kesin olan bir bilgi yok. Çalışmalar bitti, açılışa hazırız, son rötuşlar yapılıyor ama tarih kesinleşmiş değil.

Bu hafta sonu açılabilir ama Cumhurbaşkanımızın ve İçişleri Bakanımızın programı müsait olur, olmaz onlara bağlı. Biz açılışa hazırız, onların programları ne zaman müsait olursa o zaman açacağız."
dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler