"BİZ HER ZAMAN SEÇİM VARMIŞ GİBİ ÇALIŞIYORUZ"

"BİZ HER ZAMAN SEÇİM VARMIŞ GİBİ ÇALIŞIYORUZ"

AK Parti Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir ekibiyle beraber yürüttüğü çalışmalar hakkında AJANS AYDIN gazetesine açıklamalarda bulundu. Elbir, “Biz her zaman yarın seçim varmış gibi çalışıyoruz” dedi.

AK Parti Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir, 5 Eylül 2020 tarihinde gerçekleştirilen 3. Olağan Kongre'nin ardından ekibiyle beraber gece gündüz demeden saha çalışmalarını sürdürüyor. AJANS AYDIN gazetesine konuşan Elbir, “Biz her zaman yarın seçim varmış gibi çalışıyoruz. Teşkilatlarımızı diri tutuyoruz.” dedi.

“BİZİ GÖRENLER SEÇİM Mİ VAR DİYE SORUYOR”

Göreve geldiği günden itibaren saha çalışmalarına başlayan ve vatandaşların taleplerine kulak verdiklerini belirten Elbir, “Göreve geldiğimiz ilk günlerde mahalle teşkilatlarımızı ziyaret ettik. Mazeret gösteren bazı arkadaşlar dışında tüm mahalle başkanlarımız ile yola devam ediyoruz. Efeler ilçesi Aydın’ın en büyük ilçesi. Tabi nüfus olarak 5-6 ilden daha büyük de diyebiliriz. Yönetimim başta olmak üzere mahalle başkanlarımla birlikte sık sık ziyaretlerde bulunuyoruz. Vatandaşlarımızın kapısını çalıyoruz. Bizi görünce neden geldiniz seçim mi var diye soruyorlar. Biz sadece seçimden seçime değil her zaman sahada olmak için bu görevi kabule ettik.” dedi.

“SEÇİM BİTTİĞİ GÜN YENİ SEÇİM BAŞLAR”

Daha önce de siyaset arenasında farklı görevlerde bulunduğunu belirten Elbir, “Tabi ben geçmişte de siyaset yaptım. Sahanın beklentisini biliyorum. Bizler vatandaşlarımızı, mahalle teşkilatlarımızı ziyaret etmekten mutluyuz. Çünkü bir seçim bittiğinde en az 4 yıl gelmezler algısını yıkmak istiyoruz. Allah nasip ederse seçim bitse de biz saha çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Çünkü bize oy veren veya vermeyen vatandaşlarımızın şunu görmesini istiyoruz, her zaman onların yanındayız.” ifadelerini kullandı.

“CUMHURBAŞKANIMIZIN ÇAĞRISI DOĞRULTUSUNDA ZİYARETLERE BAŞLADIK”

Efeler’in her mahallesinin sırayla ziyaret edildiğini söyleyen Elbir, “Biz esnaf ziyareti yaparken dikkat ettiyseniz illa belirli bölgelere gitmiyoruz. Nereden başladık? Cumhurbaşkanımız sahaya inin dediğinde hemen esnaf ziyaretlerimize de başladık. Şehir merkezinde bulunan esnaflarımız ile başlayan ziyaretlerimiz çeşitli mahallelerde bulunan esnaf ziyaretleri ile devam ediyor. Bizi gören esnaflarımız mutlu oluyor. Dertlerini dinliyoruz. Bazen davet de geliyor. Başkanım bize ne zaman gelecek siniz..? diye. Biz elimizden geldiğince Efeler ilçesinde bulunan her esnafımıza ulaşmak istiyoruz. Salgın hastalık döneminden etkilenen esnaflarımız devletimizin verdiği destekten dolayı da memnun. Tabi olumsuz yorum yapan esnaflarımız da oluyor ancak biz yine de oturup çaylarını içip sözlerine kulak veriyoruz.” dedi.

“BİZİM LİDERİMİZ BELLİ”

Son 2 yıl içerisinde AK Parti’den ayrılan isimlerin kurduğu Gelecek Partisi, DEVA Partisi gibi partilerin başarıya ulaşamayacağını, vatandaşın gönlünün kendilerinden yana olduğunu söyleyen Elbir, muhalefetin bazı söylemlerinin laf safsatasından başka bir şey olmadığını dile getirdi. Elbir, “Yeni partilerin bize çok fazla etki yapacağına inanmıyorum. Zaten benim inanmadığımı anketlerde söylüyor, yani anketlerde de çok öyle bir kıpırdanma olmadığı gözüküyor. Bizim liderimiz belli, bizim liderimiz Recep Tayyip Erdoğan, onun çizgisinde onun hedeflerinde yürüyeceğiz. Ben AK Parti’nin ve Cumhur İttifakı’nın seçimlerden zaferle çıkacağına inanıyorum.” diye konuştu.

“BİZİM KAPIMIZ HER ZAMAN AÇIK”

Mesleği gereği dert dinlemeye alışık olduğunu fakat önemli olanın bu dertleri çözüme ulaştırmak olduğunu dile getiren Elbir, AK Parti Efeler İlçe Teşkilatı olarak kapılarının vatandaşa her zaman açık olduğunu belirtti. Elbir, “Belki de mesleğim gereği, biz hep dert dinliyoruz, sorun çözmeye çalışıyoruz. Teşkilatımın başkanı olarak da bunlara çok uzak bir insan değilim. Geldiğimiz günden beride Allah razı olsun hem çalışma arkadaşlarım hem ben elimizden geldiğince partiye gelen hiçbir vatandaşımızı boş çevirmemeye çalıştık. Onları her şekilde dinledik, sorunlarını çözmek için elimizden geldiğince çalıştık. Hatta tatlı bir anımı anlatıyım, bir vatandaşımız bir gün geldi. Olmadık bir şey istiyor benden, yani olmaz imkansız bir şey yani istediği şey. Dinledim ben kardeşimizi. Kendisi de sonra ‘Biliyorum bu iş olmayacak, bende biliyorum bu işin olmayacağını.’ Dedim ki, ‘Peki neden anlatıyorsun bunları bana?’. ‘Dinledin ya bunu canı gönülden. Olmuş kadar sevindim, Allah razı olsun.’ dedi gitti buradan. Yani biz vatandaşla aramıza duvar örmedik, örmeyeceğiz de. Efeler ilçe teşkilatı olarak vatandaşa kapılarımız açık, olması gereken makul neyse sorunları çözmek için elimden geleni yapmaya çalışıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz.” dedi.

“VATANDAŞLARIMIZ BİZE GÜVENMEYE DEVAM ETSİN”

AK Parti’nin Türkiye’de gösterdiği başarının dünyada başka bir örneği olmadığını söyleyen Elbir, Aydın’da yaşayan vatandaşlara seslendi. Elbir, “Vatandaşlarımız bize güvenmeye devam etsin. AK Parti kurulduğundan beri ilk seçimlerde iktidara gelmiş ve bunu devam ettiriyor. Hemen hemen dünyada da örneği yok. Üst üste seçimlere girip, hepsinden de üstün başarı ile galip gelen bir AK Parti var. Dikkat ettiyseniz bir de, iktidarda olanlar her zaman zayıflamaya daha müsaittir. Neden? Eleştiri okları hep üzerine çevrilir. Demek ki doğru işler yapmışız, düzgün işler yapmışız, yaralara dokunmuşuz, halkın teveccühünü kazanmışız ve de kazanmaya devam edeceğiz. Nasip olursa biz hedefimizde yürüyoruz, 2023 ilk koyduğumuz hedef, artık ramak kaldı. Biz 2023 seçimlerinde de çok rahat ve başarılı şekilde bu sınavdan da çıkacağımıza inanıyoruz. Biz, bir sonraki seçimlerinde hesaplarını şimdiden yapmaya başlıyoruz.” diye konuştu.

34614a0a-4386-445c-b673-8b5379de6427.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler