Böreğini yiyen tiryakisi oluyor

Böreğini yiyen tiryakisi oluyor

Efeler'de seyyar börek tezgahı işleten Bülent Yücel, 8 yıldır Aydınlıları lezzetli börekleri ile buluşturuyor.

Aydın'ın Efeler ilçesinde, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yanında yer alan park içerisinde "Simit Dünyası" adını verdiği seyyar tezgahı işleten Bülent Yücel, pozitif enerjisiyle 8 yıldan bu yana Aydınlıları lezzetli börekleri ile buluşturuyor.

"BÖREĞİMİZİ YEMEYİNİZ TİRKAYİSİ OLURSUNUZ"

"Böreğimizi yemeyiniz tiryakisi olursunuz" sloganını Aydın'ın dört bir yanından gelen müşterilerinin kendisine taktığını söyleyen Yücel, "8 yıldır buradayım. Daha öncesinde kıraathane işletmeciliği, çeşitli sektörlerde toptancılık ve bunun gibi birçok iş yaptım. Aynı zamanda Hacettepe Üniversitesi mezunuyum. 61 yaşındayım, aslen Aydınlıyım. Dükkanımın bir sloganı var, "Böreğimizi yemeyiniz tiryakisi olursunuz"; bu sloganı müşteriler taktı" dedi.

"SADECE BÖREĞİMİ YEMEK İÇİN EFELER'E GELENLER OLUYOR"

Tezgahında simit ve poğaça ile çeşitli meşrubatları da sunan Yücel, mesaisinin saat 05:00'da başladığını belirtti. Yücel, "Sadece böreğimi yemek için Söke'den gelenler oluyor. Bir yiyen mutlaka tekrar gelir buraya, kaliteli mal her zaman kendisini belli ediyor. Saat 05:00'da geliyorum, 12 saat çalışmamın ardından ayrılıyorum. Eskisi kadar olmasada işlerimiz de iyi, halimizden memnunuz" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler