BOZDOĞAN BELEDİYESİ'NDE SULAR DURULMUYOR

BOZDOĞAN BELEDİYESİ'NDE SULAR DURULMUYOR

Bozdoğan Belediye Başkan Yardımcısı Yetkin Kellecioğlu görevinden istifa ettiğini açıkladı.

AK Partili Bozdoğan Belediye Başkanı Ufuk Altıntaş'ın göreve geldiğinde işten çıkardığı işçilerin açtığı dava bugün sabah sonlandı. Hukuk mücadelesini kazanan işçiler işlerine geri iade edildi, mahkeme belediyenin işçilere tazminat ödemesini kararlaştırıldı.

Karar Aydın gündemine bomba gibi düştü. İşçilerin 2019 yılında işten çıkarılmasında etkin rol oynayan Belediye Başkan Yardımcısı Yetkin Kellecioğlu eleştirilerin hedefi oldu. Mahkemeden çıkan kararın ardından birçok belediye personeli ve vatandaş, tazminat cezasının sorumlusu olarak Yetkin Kellecioğlu'nu gösterdi.

GÖREVİ BIRAKTI

Kellecioğlu yaşananların ardından görevinden istifa ettiğini açıkladı. İstifasını sosyal medya hesabından açıklayan Kellecioğlu, eleştirilere de Mevlana'nın sözleriyle cevap verdi. Kellecioğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Değerli dostlarım. Bugün itibarıyla Belediye Başkan Yardımcılığı görevimi diğer arkadaşların önünü açmak üzere biraktim. Görev süremce kaybetmemek için alttan aldığım, kırılmasın diye sessiz kaldığım insanlar oldu. Şimdi anlıyorum ki bazılarının kaybedilmesi, bazılarının kırılması bir gereklilikmiş. Hz. Mevlana'nın dediği gibi "edepli edebinden susar, edepsiz de ben susturdum zanneder. Mükemmel olmadığımı biliyorum ve bu yaştan sonra da mükemmel olmak için yaşayamam. Bazılarına tavsiyem Parmaklarınızla beni göstermeye başlamadan önce ellerinizin temiz olduğundan emin olun!

Bozdoğanımıza ve Belediyemize hayırlı olsun."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler