Bozdoğan'ımız için en güzel hizmeti ortaya koymaya çalışıyoruz

Bozdoğan'ımız için en güzel hizmeti ortaya koymaya çalışıyoruz

Bozdoğan Belediye Başkanı Ufuk Altındaş, belediye personelleri ile bir araya gelerek çalışmalar ve projeler hakkında bilgi alışverişi yaptı.

Göreve geldiği günden bu yana hayata geçirdiği çalışmalar ile adından tüm Türkiye'de söz ettiren Bozdoğan Belediye Başkanı Ufuk Altıntaş, belediye personelleri ile bir araya geldi. Çalışmalar ve projeler hakkında ekiplerden bilgi alan Altıntaş, çalışanların taleplerini ve sıkıntılarını dinleyerek kendilerinin yanında olduğunu dile getirdi.

"Çalışmalarımız kapsamında, personelimizle bir araya geldik. Daha üretken, daha verimli çalışmalar yapmak adına istişarelerde bulunduk" diyerek Bozdoğan için gece gündüz demeden ekipler ile birlikte büyük ve güçlü bir aile olduklarını söyleyen Altıntaş, pandemi nedeniyle büyük fedakarlıklar gösteren ekipleri takdir ettiğini ifade etti. Altıntaş, "Bundan sonra da çalışmalarımıza tüm gayretimizle hep birlikte devam edeceğiz." dedi.

Altıntaş, sosyal medya aracılığı ile yaptığı açıklama ile tüm çalışma arkadaşlarına faaliyetleri nedeniyle teşekkür etti.

whatsapp-image-2021-05-27-at-17-00-59.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler