BŞB Kadıköy'e acımadı

BŞB Kadıköy'e acımadı

Aydın Büyükşehir Belediyespor ile Kadıköyspor karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Aydın Büyükşehir Belediyespor 5-0 kazandı.

(Haber: Enes UZUN)

Aydın Süper Amatör 1. Grup 8'inci hafta mücadelesinde Aydın Büyükşehir Belediyespor ile Kadıköyspor karşılaştı. İlhami Ortekin Spor Tesislerinde oynan karşılaşmaya mavi beyazlı ekip çok hızlı başladı. Büyükşehir maçın ilk dakikalarında Çağatay ile penaltı vuruşundan yararlanamadı. Kadıköyspor'da sakatlanan futbolcu yerine kulübede başka futbolcu olmadığı için ilk yarıda 10 kişi ile devam etti. Baskılarına devam eden mavi beyazlı ekip Efe'nin golü ile skoru 1-0'a getirdi  Eksik rakibi karşısında sayısız gol fırsatından yararlanamayan Büyükşehir  Atakan'ın üst üste attığı 2 gol ile farkı 3'e çıkarttı. Kullanılan köşe vuruşunda Kadir farkı 4'e çıkardı. İlk yarının sonlarına doğru Çağatay kornerden harika bir gole imza attı ve ilk yarının skorunu belirlendi.

İkinci yarıya rakibi eksik olduğu için 1 oyuncusunu kenara çeken Aydın Büyükşehir Belediyespor ikinci yarıya 10 kişi başladı. Baskılı oyununa devam eden mavi beyazlı sayısız gol fırsatından yararlanamayınca maç 5-0'lık Aydın Büyükşehir Belediyespor'un üstünlüğünle tamamlandı. Bu sonuçla beraber Aydın Büyükşehir Belediyespor puanını 9'a çıkarttı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler