BU BİNAYA ÇÖZÜM BULUN

BU BİNAYA ÇÖZÜM BULUN

Zafer Mahallesinde bulunan Aytepe Parkı'nın içindeki eski düğün salonu mahalle sakinlerinin ve üniversite öğrencilerinin adeta korkulu rüyası oldu.

Aydın’ın Efeler ilçesine bağlı Zafer Mahallesi’nde bulunan Aytepe Parkı’nın içindeki eski düğün salonu mahalle sakinleri ve üniversite öğrencilerinin korkulu rüyası haline geldi. Son dönemde madde bağımlılarının uğrak yeri haline gelen bina da ardı arkasına yangınlar çıkmış ve itfaiye tarafından söndürülmüştü.

 

Adnan Menderes Üniversitesi yolu üzerinde bulunan ve çevresinde birçok kız ile erkek öğrenci yurdu olan atıl vaziyetteki binanın madde bağımlıları tarafından kullanılması büyük tehlike arz ediyor. Akşam saatlerinde okuldan çıkan kız öğrenciler bu yoldan geçerken büyük tedirginlik yaşadıklarını dile getirdi.

 

GEREKLİ GİRİŞİMLERDE BULUNDUK

 

Atıl vaziyetteki bina için gerekli girişimleri yaptıklarını belirten Zafer Mahalle Muhtarı Mustafa Saraç, “Evet geçtiğimiz günlerde burada bir yangın daha çıktı. İtfaiyenin zamanında müdahalesiyle söndürüldü. Bu binanın yeniden faaliyete geçmesi için girişimlerde bulundum. Büyükşehir Belediyesi’ne ait olduğunu öğrendik. Gidip görüştük kendileriyle. İnşallah burası ihaleye verilip yeniden vatandaşlarımıza ve mahallemize kazandırılacak” diye konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler