Bu hafta pazarcı esnafın beklediği gibi olmadı

Bu hafta pazarcı esnafın beklediği gibi olmadı

Aydın'da kurulan semt pazarında esnaflar bu hafta dertli. Kilolarca ürünlerin getirildiği pazar alanında hava koşullarının getirdiği yoğun yağmur nedeniyle müşterilerin az olması esnafı zora soktu.

Aydın'ın Efeler ilçesinde kurulan semt pazarında bu hafta yoğun yağmur nedeniyle müşteri az oldu. Esnaf, müşterinin az olmasından yakındı. Yüzlerce tezgaha serilen ürünlerin fiyat aralığının da düştüğüne dikkat çeken pazarcı esnafı Ahmet Çivi, "Çok uyguna ürünlerimiz de var. Özellikle bu haftaya özel ancak hava koşulları satışa pek müsaade etmedi” dedi.  

"YAĞMURLU HAVA SATIŞLARIMIZI DÜŞÜRDÜ" 

Bu haftaya özel indirimli ürünlerin olduğunu belirten Ahmet Çivi, “Bu haftaya iyi başlarız diye düşünmüştük ancak hava koşulları buna pek müsaade etmedi. Ekonomik açıdan herkesin sıkıntısı olduğu için buna bağlı alım gücü de düşüyor. Böyle olunca Satışlar duruyor. Bu gibi doğa olayları ise bizim açımızdan çok daha fazla zarar getiriyor. Bu haftaya özel indirimli ürünlerimiz de vardı ancak gene de satış olmadı. Yağmurlu hava satışlarımızı olduğundan daha fazla düşürdü.” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler