Bu İşte Bir Gariplik Var

Bu İşte Bir Gariplik Var

Hasat bayramı etkinliğinde açıklamalarda bulunan ADÜ Rektörü Osman Selçuk Aldemir, “Türkiye'de en fazla öğrenci kabul eden üniversite olduk. 17 bin öğrenci kaydettik. 63-64 bin civarında bir öğrencimiz oldu" ifadelerini kullanmıştı. Ancak üniversitenin re

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, geçtiğimiz günlerde katıldığı, Aydın'ın Koçarlı ilçesine bağlı Çakmar Mahallesi'nde faaliyet gösteren ADÜ Ziraat Fakültesi, hasat bayramında yaptığı açıklamalarla kafalarda soru işareti bıraktı.

 

RAKAMLAR YANLIŞ

 

Aldemir yaptığı açıklamada, “Türkiye'de en fazla öğrenci kabul eden üniversite olduk. 17 bin öğrenci, kaydettik. 63-64 bin civarında bir öğrencimiz oldu. Üniversitemiz marka olma yolunda çok hızlı bir şekilde yürümeye devam etmektedir” ifadelerini kullandı. Ancak üniversitenin resmi sitesinde bulunan rakamlarda, toplam öğrenci sayısının 52 bin 427 olduğu görüldü.

 

Bu sorunun sitede güncelleştirme yapılmadığından mı yoksa Rektör Aldemir’e yanlış rakamların verilmesinden mi kaynaklandığı bilinmezken, üniversite tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler