"BU KADAR DA OLMAZ" DEDİRTEN OLAY!

"BU KADAR DA OLMAZ" DEDİRTEN OLAY!

Didim'de evini satan Y.İ.'nin başına gelenler "Bu kadar da olmaz!" dedirtti.

Olay, Aydın'ın Didim ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Almanya'da ikamet eden Y.İ., Didim'de bulunan arsasını satmak üzere kente geldi. Kentte yaşayan E.D. ile 900 bin euro karşılığında anlaşmasının ardından satışı gerçekleştirerek Didim'den ayrılan Y.İ., parayı bankaya yatırdı.

Olaydan yaklaşık bir ay sonra banka hesabından 659 bin euro çekildiğini fark eden Y.İ., durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine çalışma başlatan ekipler, erkek bir şahsın bankayı arayarak kendisini Y.İ. olarak tanıttığını, mobil bankacılık telefon numarasını değiştirmesinin ardından Y.İ.'nin hesabından 659 bin euroyu 3 farklı ilde bulunan 4 şahsa gönderdiğini tespit etti.

Soruşturmayı derinleştiren ekipler, paranın 232 bin euroluk kısmının H.K.'ya, 1 milyon 150 bin liralık kısmının D.K.'ya, 1 milyon 500 bin liralık kısmının  A.A.'ya ve 750 bin liralık kısmının A.U.'ya gönderildiğini tespit etti. İzmir, Ordu ve Didim'de düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda  M.U., K.G., H.K., M.Ç. ve A.U. kıskıvrak yakalandı. Ayrıca, adreslerde gerçekleştirilen aramalarda 27 bin 500 lira paranın ele geçirildiği öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.U., K.G. ve A.U. adli kontrol şartıyla, diğer şahıslar ise savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler