Bu kutlu emaneti, daha ileriye taşıyacak olanlar gençlerimizdir

Bu kutlu emaneti, daha ileriye taşıyacak olanlar gençlerimizdir

AK Parti Aydın Milletvekili ve KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Savaş, mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından 19 Mayıs 1919’da Samsun’da yakılan
bağımsızlık meşalesi, milletimizin istiklal ve istikbali için başlattığı kurtuluş mücadelesinin ilk adımıdır. Aziz milletimiz, birlik ve beraberlik içinde kenetlenmiş, istiklal mücadelesinden asla ödün vermeyeceğini tüm dünyaya ilan etmiştir.

Milletimizin her bir ferdinin canlarını hiçe sayarak verdiği mücadeleyle kahramanlık destanı yazılmıştır. Bu kahramanlık destanı dirilişin bir sembolü olmuştur. Böylesi önemli bir tarihin gençliğe ithaf edilmesi, yarınlarımızı emanet edecek olduğumuz gençlerimize verilen önemin göstergesidir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve atalarımızdan bizlere miras kalan milli mücadele ruhu ve azmiyle, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma hedefinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Milletini seven, bayrağına sahip çıkan, vatanını koruyan gençlerimiz bu mücadelemizde en kıymetli yol arkadaşlarımızdır. Biliyor ve inanıyoruz ki bu kutlu emaneti, daha ileriye taşıyacak olanlar gençlerimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerimle, gençlerimizin ve aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, kahraman gazilerimizi de şükranla yâd ediyorum."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler