BU NE HAL AYDIN

BU NE HAL AYDIN

Güzel havayı gören Aydınlı vatandaşlar cadde, sokak ve parklara akın etti. Vatandaşların koronavirüs kurallarını hiçe sayması ise dikkat çekti.

Aydın'da Ocak ayından bu yana etkisini sürdüren sağanak yağış ve fırtınalı havalar yerini bahar günlerine bıraktı. Son 10 yılın en sıcak Şubat ayını yaşayan Aydın'da termometreler zaman zaman 26 dereceyi gösterdi. Güneşli havayı gören Aydınlı vatandaşlar ise fırsat bu fırsat diyerek kendilerini cadde, sokak ve meydanlara attı.

"BÖYLE Mİ BİTECEK KORONAVİRÜS?"

Efeler ilçesi Atatürk Kent Meydanı, Yağcılariçi, Zafer Meydanı, Sevgiyolu ve çevresindeki alanlarda bulunan kalabalık gruplar vatandaşların tepkisini çekti. Bugüne kadar 26 bin 797 vatandaşın hayatını kaybetmesine neden olan COVID-19 salgınına karşı Koronavirüs Bilim Kurulu ve İçişleri Bakanlığı tarafından alınan kararlara aldırış etmeyen vatandaşların sosyal mesafe ve maske kurallarına uymaması tehlikenin ne kadar yakında olduğunu tekrar hatırlattı. Tedbirlerin ne zaman kalkacağını farklı mecralar aracılığıyla yetkililere soran vatandaşların kurallara uymayarak kendileri ile çelişmesi kısıtlamalar nedeniyle mağdur olan birçok çalışan ve işletme tarafından üzüntüyle karşılandı.

whatsapp-image-2021-02-08-at-15-05-02.jpeg

whatsapp-image-2021-02-08-at-15-04-45.jpeg

whatsapp-image-2021-02-08-at-15-04-44-2.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler