Bu ödeme şekli pazara çok yakıştı!

Bu ödeme şekli pazara çok yakıştı!

Aydın'ın Efeler ilçesinde Salı Pazarı'nda kredi kartı ile ödeme yapma imkânı, müşterileri memnun etti. Bu imkâna ulaştıkları için mutlu olduklarını dile getiren Aydınlı vatandaşlar, Ajans Aydın Gazetesi’ne konuştu.

Fiyat artışları sebebiyle nakit alım zorluğu çeken müşterileri düşünerek vatandaşlara kolaylık sağladıklarını söyleyen Pazar Esnafı, kredi kartı ile ödeme yapma imkânının pazara çok yakıştığını ifade etti. 

“RAHAT BİR ŞEKİLDE ÖDEME YAPABİLİYORUZ" 

Daha önce pazarda yaptıkları alışverişte ödem noktasında sıkıntı yaşadıklarını söyleyen Ayşe Durmaz, “Ben haftalık alışverişimi her zaman pazarda yapıyorum. Pazara gelince nakit para bulunduruyorum her zaman ancak bazen olmayabiliyor. Hal böyle olunca da sıkıntı yaşıyorduk ama şu an öyle bir durum söz konusu değil. Pazardaki bütün esnaflar bu şekilde ödeme almıyor olsa da genel olarak ödemeyi bu şekilde yapıyoruz. Bu imkân sayesinde daha rahat bir şekilde ödeme yapabiliyoruz.” dedi. 

“GAYET MEMNUNUZ”

Bu ödeme olanağından memnuniyetlerini dile getiren Hasan Dündar, “Benim için pek bir şey değişmesi aslında. Çünkü ben her zaman yanımda nakit para bulunduruyorum. Pazar alışverişinde de pek sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar ama genel olarak iyi bir yöntem olmuş. Arkadaşlarım bu durumdan çok söylenirdi. Şuan onlar da memnun. Yani gayet memnunuz.” şeklinde konuştu. 

“İŞTE BU!”

Uzun zamandır pazar alışverişinde bu şekilde bir ödeme imkânı beklediğini vurgulayan Esma Güler, “Ben öğrenciyim. Genel olarak yanımda nakit para taşımıyorum. Pazara her gelişimde bu konuda sorun yaşıyordum. Böyle olması çok iyi oldu. Pazarda “Kartla ödeme yapılır” yazını gördüğümde işte bu! Diyorum. Gayet iyi oldu.” ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2022-11-08-at-15-23-33.jpeg

whatsapp-image-2022-11-08-at-15-23-33-1.jpeg

whatsapp-image-2022-11-08-at-15-23-32.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler