Bugüne kadar hep masal anlatıldı; Nisan’dan itibaren bir varmış bir yokmuş olacak

Bugüne kadar hep masal anlatıldı; Nisan’dan itibaren bir varmış bir yokmuş olacak

Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mustafa Savaş, Nazilli’de muhtarlarla buluştuğu programda, “Bugüne kadar hep masal anlatıldı. Masal devri bitti. 1 Nisan itibariyle ‘Bir varmış bir yokmuş’ olacak” dedi.

Cumhur İttifakı Büyükşehir adayı Mustafa Savaş, Hangar kafede Nazilli’deki mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Programa Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, önceki dönem milletvekili Ali Gültekin Kılınç, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, Cumhur İttifakı Nazilli Belediye Başkan Adayı Esat Ergüler, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Volkan Beyazıt, MHP İlçe Başkanı Hasan Eren ve muhtarlar katıldı.

Aydın’ın sorunlarını anlatan Savaş, bugüne kadar vatandaşlara hep masal anlatıldığını söyledi. Şehrin algı ile yönetildiğini vurgulayan Savaş, 1 Nisan’dan itibaren akılla ve hep birlikte bu şehri yöneteceklerinin altını çizdi.

Aydın’a yakışan hizmetler yapacaklarını ifade eden Savaş, “Bu ben yaptım oldu mantığı ile bu şehri yönetmeyeceğiz. Zaman zaman bir araya gelip istişareler yapıp dertleşeceğiz. Sorunlarınızı başkanımla birlikte dinleyeceğiz. Bu şehrin sorunlarını hep birlikte çözeceğiz.” dedi.

NAZİLLİ’Yİ HAK ETTİĞİ HİZMETLE BULUŞTURACAĞIZ

Belediye başkanın asli görevini yapması gerektiğini kaydeden Savaş, “Şehrin gelişmesi, kalkınması, büyümesi için ve daha fazla nasıl istihdam sağlanabilmesi gerektiğine kafa yorması gerekiyor. Yatırımcı dostu bir zihniyetle dışarıdan iş adamlarını, sanayicileri bu kente davet etmesi gerekiyor. Gelin bu şehirde çok önemli fırsatlar var ve buraya yatırım yapın, istihdam oluşturun, ticareti geliştirin. Ama bunu yapacak ne vizyon var, ne bir dertlenme, ne bir tasa ne de bir girişim var. Bizim şehrimiz el freni çekilmiş araba gibi yerinde duruyor. Biz şehrimizi, Nazilli’mizi harekete geçirip hak ettiği hizmetlerle buluşturacağız.” ifadelerini kullandı.

BİZ DAHA FAZLA SOSYAL YARDIM YAPIYORUZ

Belediye başkanın garip gurabaya erzak göndermesine itirazının olmadığını ifade eden Savaş, “Biz sosyal yardımlaşma anlamında daha fazlasını yapıyoruz. Devlet olarak vatandaşlara yaptığımız yardımlar ortada. Biz daha fazlasını ve iyisini yaparız. Belediye erzak, kömür dağıtacak ama belediyecilik hizmetleri anlamında yapması gereken alt yapı yatırımlarını yapması gerekiyor. Devlet bunun için belediyeye kaynak aktarıyor. Kişi başına devletten kaynak geliyor. Bu kaynakların etkili ve verimli kullanılması gerekiyor.” diye konuştu.

SU FATURASI KESENLER EVLERE BROŞÜR DAĞITIYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin su faturası kesen ekiplerinin faturanın yanında broşür dağıttığını dile getiren Savaş, “Broşürde şu kadar yatırım yaptık, şu kadar yol yaptık. 4430 kilometre yol yapmış arkadaşlar. Bu yol nerede? Edirne’den Kars’a kaç km diye sorsak acaba biliyorlar mı? Matematik biliyorlar mı bunlar? 4 bin 430 kilometre asfalt yaptık diyorlar. Edirne’den Kars’a 1670 km. Sen 4430 km yol yap. Bunlar masal. Masal devri bitti. 1 Nisan itibariyle ‘bir varmış bir yokmuş’ olacak. Biz hizmetlerimizle tarih yazacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler