Bülbül Ak Parti'li vekillere yüklendi

Bülbül Ak Parti'li vekillere yüklendi

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, AK Partili Milletvekillerine yüklendi. AK Partili vekillerin kamu görevlilerine baskı uyguladığını iddia eden Bülbül, “Bu düzen değişecek” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı.

 

“Türkiye’de olduğu gibi Aydın’da son dönemlerde kamu görevlileri AK Parti yönetici ve milletvekillerinin uyguladığı baskı, tehdit ve sürgün politikalarıyla karşı karşıya.

 

Liyakat sahibi, görevini hakkıyla yerine getiren, kamu menfaatini gözeten, vatandaşın çıkarını düşünen kamu görevlilerine yönelik acımasız bir baskı ve kıyım politikası yaşanmakta.

 

Birçok bürokrat ve kamu görevlisi AK Parti Yönetici ve Milletvekillerinin müdahalesiyle ya sürgün ediliyor ya da görevden el çektiriliyor.

 

Ülkeyi adeta yağmalanacak bir arpalık olarak gören AK Parti, devletin memurlarını da bu yağmada kendilerine hizmetkar olarak kullanmak istiyor. Ancak bu ülkede hala onurunu ve şerefini koruyan, devletin memuru olan ve siyasi iktidarın baskısına karşı milletin menfaatini savunan kamu görevlileri var.

 

Yandaş olmayan ya da yandaşlara rant sağlanmasına müsaade etmeyen memurların sürgün edilmesi ya da istifaya zorlanmaları asla kabul edilemez.

 

Uzun süredir liyakat sahibi olmayan, yandaş birçok kişi hak etmedikleri halde göreve getirilmiş ya da görevde yükseltilmiştir.

 

Ancak çok değil, kısa bir süre sonra halkımız da AK Parti’nin yağmacı ve yandaşçı düzeninin fişini çekecek.’’

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler