Bulut Kimya'dan büyük jest

Bulut Kimya'dan büyük jest

Profesyonel ekibi ve kaliteli ürünleriyle tüm Türkiye'ye hizmet veren Bulut SMX Kimya, yeni yerine taşındı. Ata Mahallesi'nde hizmete başlayan Bulut Kimya, şubelerini ziyaret eden 200 vatandaşın aracının motorunu ücretsiz olarak temizleyecek.

Yağmur, çamur, kuş pisliği, toz ve lekelere karşı SMX Buharlı far temizleme, fayans temizleyici, bitkisel krem gibi kaliteli ürünleri ve profesyonel ekibiyle araçlarınıza değer katan Bulut SMX Kimya, yeni yerine taşındı. 2012 yılında Aydın'da kurularak, kaliteli ürünleri ile tüm Türkiye'de bir marka haline gelen Bulut Kimya, artık Ata Mahallesi Ata Bulvarı Numara 4'te hizmet verecek. Ayrıca Bulut Kimya'nın Doğu Çevre Bulvarı üzerinde bulunan Fabrika Satış mağazasından da Türkiye'nin dört bir yanına ürün gönderimi yapılıyor. 

"SÖZ VERDİK HERKESE ARACINI DAHA ÇOK SEVDİRECEĞİZ"

Son dönemde yaşanan çip krizi ve küresel krizden dolayı sıfır otomobillerin fiyat artışı üzerine ikinci el araçlara talebin arttığını dile getiren Bulut SMX Kimya'nın sahibi Salman Ağaç, "Kurulduğumuz günden bu yana ikinci el araçların daha iyi ve daha temiz olması için hizmet veriyoruz. Bu amacımız için kampanyalar yaparak yeni yerimizde hizmet veremeye devam edeceğiz. Söz verdik, herkese aracını daha çok sevdireceğiz" dedi.

"BULUT KİMYA'DA YOK YOK" 

Araçlarınıza değer katan Bulut SMX Kimya, ürünleri ile yaşayabileceğiniz sorunlara çözümler sunuyor. SMX far temizleyici ürünü ile, gece görüşünü engelleyen far sararma sorununun önüne geçiyor. SMX tampon ve plastik yenileyici ürünü ile, solmuş plastikleri ilk günkü haline geri döndürüyor. Seramik katkılı hızlı cilası ile ise, aracın dışında oluşabilecek güneş yanıkları ve hare oluşumlarını engelliyor. Susuz motor temizleme ürünüyle de, aracınızın motorunu elektronik aksama hiçbir zarar vermeden tertemiz yapıyor.

"HİÇ BİR ALIŞVERİŞ ŞARTIMIZ YOK" 

Yeni yerlerine özel bir kampanya gerçekleştirdiklerini dile getiren Salman Ağaç, "Ofisimize gelen 200 vatandaşımızın aracının motorunu, SMX susuz motor temizleme ürünümüz ile temizleyeceğiz. Hiçbir alışveriş şartımız yok. Tek şartımız, vatandaşlarımızın çayımızı, kahvemizi içmeleri. Ayrıca sipariş vermek isteyen vatandaşlar için iletişim adreslerimiz aşağıda yazılmıştır" ifadelerini kullandı.
Ağaç, önümüzdeki süreçte de kampanyalar yapmaya devam edeceklerini belirterek, vatandaşın her zaman yanında olacaklarını söyledi.

İletişim için:

www.bulutkimya.com.tr www.bulutkimya.com.tr
02452340256
05321601046

65affe71-06a5-4103-88cd-e415446b3fc5.jpg

fc410c51-1e14-4c68-8e51-04c685821511.jpg

6ce9695e-2ee1-44ee-a76e-6fdfc11329e3.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler