BULUT SMX KİMYA 2. ŞUBESİNİ AÇTI

BULUT SMX KİMYA 2. ŞUBESİNİ AÇTI

2012 yılında kurulduğu günden bu yana Aydın'ın önde gelen markalarından biri haline gelen Bulut SMX Kimya, Efeler ilçesinde açtığı 2. şubesi ile vatandaşla bir araya geldi.

2012 yılında Aydın'ın Efeler ilçesinde faaliyetine başlayan 'Bulut SMX Kimya' kaliteli ürünleri ve ulaşılabilir hizmet anlayışıyla güvenilir alışverişin merkezi haline geldi. Türkiye'nin birçok farklı iline kargolar gönderen firma, müşterilerinin güvenilir alışveriş yapmasına öncülük etmeye devam ediyor.

Başarılı çalışmaları ile kısa sürede şehrin önde gelen adreslerinden biri haline gelen firma, bugün Efeler ilçesine bağlı Zeybek Mahallesi'nde 2. şubesini açtı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği törene Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan ile Aydın Tamirciler Odası Başkanı Hasan Eyefçi de katıldı. 

"AYDIN'DA TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYMAYA ÇALIŞAN İNSANLAR"

Törenin açılış konuşmasını yapan Başkan Ülken, Bulut SMX Kimya markasının kurucusu Salman Ağaç'a Aydın'a değer kattığı için teşekkür etti. Ağaç'a başarılar dileyen Ülken, "Burada bir aile ortamı var. Buraya teşrif eden herkes Aydın'da taş üstüne taş koymaya çalışan, Aydın'a katkı vermeye çalışan iyi niyetli, halis insanlar. Biz de hem Aydın Ticaret Odası olarak hem de Esnaf Odaları Birliği olarak bu açılışların tamamında keyifle bulunuyoruz. Çünkü bu iş, Aydın'a, ekonomiye katkı koymak demek, bu iş ekmek vermek demek, istihdam oluşturmak demek. Hele ki böyle çok zor dönemden geçtiğimiz, pandeminin pik yaptığı bir süreçte yatırım yapmak, dükkan açmak, risk almak her babayiğitin harcı değil. Ben Salman kardeşimi ve ailesini tebrik ediyorum. Zor bu işler. Allah yar ve yardımcısı olsun, işlerini bereketli kılsın, kazancını arttırsın. Böylece hem ilimize hem kendi ekonomisine hem çalışanlarına kazançlar getirsin ki böylece biz burada dost ortamında, belki de şubelerini, franchisinglerini açtığımız günleri görürüz inşallah. Katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Hayırlı, uğurlu olsun, Allah bol bereketli kazançlar versin" dedi.

"HAYIRLI, UĞURLU OLSUN"

Ağaç'ın bugünlere tırnaklarıyla kazıyarak geldiğini ifade eden Başkan Çetindoğan da iyi dileklerini dile getirdi. Çetindoğan, "Hakan başkanım da söyledi. Çok zor bir dönemden geçiyoruz, çok zor bir dönemde işyeri açıyoruz. Bizim için her açılan iş yeri, ülkemiz için katma değer, ilimiz, odalarımız için katma değer. Ben kardeşimi kutluyorum. Yıllarca sanayide eliyle, ayağıyla dolaşarak bu günlere geldi. Kendisini tebrik ediyorum. Hayırlı, uğurlu olsun" diye konuştu.

Ağaç'ın çıraklıktan başlayarak bugünlere geldiğini söyleyen Başkan Eyefçi de Çetindoğan gibi iyi dileklerini iletti. Eyefçi, "Sanayide tek tek dükkanları gezdin. Bunu yaparken de işini sevdin, sahip çıktın, büyüdün. Kardeşimizi tebrik ediyorum. Bu işi yaptığı ve yaptıkça ilerlediği için tebrik ediyorum. İnşallah bunu daha da ileriye görürürsün. Hayırlı, uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından dükkanın açılışı gerçekleştirildi. Renkli görüntülere sahne olan törenin ardından dükkanı gezen vatandaşlar, ürün çeşitliliği ve modern dizaynı nedeniyle şubenin Aydın'ı yeni bir boyuta taşıdığını dile getirdi.

whatsapp-image-2021-04-01-at-15-42-08-2.jpeg

whatsapp-image-2021-04-01-at-15-42-57-1.jpeg

whatsapp-image-2021-04-01-at-15-42-57.jpeg

whatsapp-image-2021-04-01-at-15-42-08.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler