Büyükşehir pazarlarda maske dağıtıyor

Büyükşehir pazarlarda maske dağıtıyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi maske dağıtımına Efeler, Söke ve Nazilli’deki pazar yerlerinde devam etti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların en çok ihtiyaç duyduğu ürün haline gelen maskelerin temini konusunda çalışmalarını sürdürüyor.

 

On binlerce maske vatandaşa dağıtıldı

 

Koronavirüsle (Covid 19) mücadele kapsamında alınan tedbirleri aralıksız sürdüren Büyükşehir, pazar yerlerinde maske dağıtımına devam etti. Efeler’deki pazar yerlerinde, Söke Yenikent Pazar Yeri ile Nazilli’deki Uzun Çarşı, Perşembe ve Yeni Mahalle pazar yerlerinde, Aydın Büyükşehir Belediyesi Hizmet Ağı (AYBA) personeli ile Büyükşehir Zabıta ekipleri tarafından maske dağıtıldı.

 

Önce bilgilendirme sonra maske

 

Pazar yerlerinde sosyal mesafe kuralına uyulması ve hijyen şartlarına dikkat edilmesi gerektiği konusunda bilgilendirme de yapan Büyükşehir personeli, maskeleri vatandaşlara ve pazarcılara ilk elden ulaştırdı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatıyla on binlerce maskeyi vatandaşlara temin eden Büyükşehir, maske dağıtımını şehir içi otobüslerde de sürdürüyor. Dağıtılan maskelere bu kadar kolay ulaşılabildikleri için memnuniyetlerini belirten Aydınlılar, Başkan Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler