Büyükşehir transferi böyle duyurdu

Büyükşehir transferi böyle duyurdu

Aydın Büyükşehir Belediyespor, tecrübeli oyuncusu Maret Balkestein’in sözleşmesini 1 yıl daha uzattı.

Yeni sezon için kadro yapılanmasına hız veren Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, önceliğini iç transfere verdi. Kaptan Meryem Boz ile 1 yıllık daha anlaşma imzalayan Mavi Beyazlılar, takımın bir diğer tecrübeli oyuncusu olan Maret Balkestein’la sözleşme uzattı.

 

Aynı zamanda Hollanda Milli Takımı Kaptanı olan Balkestein, Aydın Büyükşehir Belediyespor’a 2019/2020 sezonu başında katılmıştı. Yıldız oyuncunun kariyeri ise başarılarla dolu. 1,80 boyunda ve smaçör mevkiinde görev yapan 31 yaşındaki Hollandalı milli oyuncunun kariyerinde 2 Hollanda Ligi, 2 Hollanda Kupası, 2 Hollanda Süper Kupası, 2 Fransa Ligi ve 1 Fransa Kupası şampiyonlukları yer alıyor. Balkestein daha önce giydiği Fenerbahçe formasıyla da bir kez Vestel Venus Sultanlar Ligi şampiyonluğu yaşamıştı.

 

‘Topuklu Efe’ye’ özel teşekkür

 

Kulübün sosyal medya hesabından video paylaşımıyla yapılan duyuruda Türkçe konuşan Balkestein, çok mutlu olduğunu belirtti. Balkestein, “Merhaba, şimdi sizlere yeni öğrendiğim Türkçe kelimeleri söyleyeceğim. Hoş geldiniz, nazar değmesin. Size bir haberim var. Önümüzdeki sezon tekrar Aydın’da görüşmek üzere. Bizi takip etmeye devam edin, görüşürüz” ifadelerini kullanarak sözleşme uzattığını açıkladı. Yıldız oyuncu Aydın halkına ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na özel olarak teşekkür etti.

 

HABER: FATİH BAŞTÜRK DAL

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler