Büyükşehir'den İncirliova Belediyesi'ne araç desteği

Büyükşehir'den İncirliova Belediyesi'ne araç desteği

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, İncirliova Belediyesi'nde geçmiş döneme ait işçi alacakları nedeniyle icra edilen araçların yerine yeni araçlar tahsis etti.


İncirliova Belediyesi'nde geçmiş döneme ait işçi alacakları nedeniyle açılan mahkemelerin sürdüğü bugünlerde İYİ Parti'li İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya'ya CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu destek verdi.

Geçmiş dönemde çıkartılan işçilerin açtıkları davalar nedeniyle İncirliova Belediyesi'ne ait 3 otomobile ve 4 ticari araca haciz işlemi uygulanmıştı. Yaşananlara tepki gösteren Başkan Kaya, araçların haczedilmesi nedeniyle belediye işlerinin aksadığını, İncirliovalı vatandaşların da mağdur olduğunu dile getirmişti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yaşananların karşısında sessiz kalmayarak İncirliova Belediyesi'ne 5 araç tahsis etti.

"#İyikiVarsınÇerçioğlu"

Başkan Çerçioğlu'na desteği nedeniyle teşekkür eden Başkan Kaya, #İyikiVarsınÇerçioğlu hashtagi ile sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Hasta taşıma hizmeti veren sağlık araçlarımız haciz ve icra işlemleri nedeniyle bağlanmıştı. Hizmetlerimizi engelleyen bu haksız durumu Özlem Başkanımızla paylaşmamız üzerine Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu belediyemize 5 araç tahsis etti. Her zaman en büyük destekçimiz olan Özlem Başkanımıza İncirliova halkı adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Aydın Büyükşehir Belediyesi ve İncirliova Belediyesi olarak biriz, beraberiz, birlikte güçlüyüz." ifadelerine yer verdi.

whatsapp-image-2021-06-15-at-21-42-561.jpeg

whatsapp-image-2021-06-15-at-21-42-563.jpeg

whatsapp-image-2021-06-15-at-21-42-565.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler