Çakırbeyli pazarının çehresi değişti

Çakırbeyli pazarının çehresi değişti

Koçarlı Belediyesi ve Aydın Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) iş birliğinde yenilenen Çakırbeyli pazarı bugün yeni çehresiyle hizmete açıldı. Canlı Müzik ve Halk oyunları gösterileri ile renkli görüntülerin yer aldığı pazar vatand

Koçarlı Belediyesi Çakırbeyli Pazarı YİKOB'un da desteği ile baştan aşağı yenilendi. Daha modern bir hale getirilen pazarda açılır-kapanır tentelerden, tezgah, önlük ve masa örtülerine varıncaya kadar her türlü eşya tek tip kullanıldı. Yaklaşık 150 pazarcı esnafının tezgah açarak, tamamen doğal ürünlerini satışa sundukları pazar, yeni yüzüyle hizmete girdi. Pazarı meclis üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile birlikte gezen Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, esnafların pazar ile ilgili talep ve sorunlarını dinledi.

 

Esnafı tek tek ziyaret ederek talep ve isteklerini dinleyen Bediye Başkanı Nedim   Kaplan “Pazarın önceki halini herkes biliyordu. O kötü görüntüden ziyaretçilerimizi ve halkımızı kurtarmamız gerekiyordu. Pazar yerini düzenleme noktasında bir çalışma başlattık. Biz bu işi, Sayın Valimiz Yavuz Selim Köşger’in desteği ile başardık. Tente ve masaların masrafları Aydın Valiliği tarafından karşılandı. Alt yapı çalışmasını da belediye olarak biz gerçekleştirdik. Daha modern bir şekilde hizmete açtığımız pazarımızda esnaflarımız, ürettikleri ürün ve eşyaları satarak, ülke ve aile ekonomilerine katkı sunacaklar. Bundan dolayı da çok mutluyuz" dedi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler