ÇALIŞMALARIMIZA ARA VERMEDEN DEVAM EDECEĞİZ

ÇALIŞMALARIMIZA ARA VERMEDEN DEVAM EDECEĞİZ

KOSGEB Aydın İl Müdürlüğü'nün çeşitli başvuruları Ramazan Bayramı öncesi değerlendirmek için 10-11-12 Mayıs tarihlerinde çalışacağı öğrenildi.

Girişimcileri sevindiren açıklama KOSGEB Aydın İl Müdürlüğü'nden geldi. Müdürlük tarafından yapılan açıklamaya göre, KOBİ'lerin başvurularını sonuçlandırmak, Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı başvurularını etkin yürütmek, KOBİ Gelişim Destek Programı başvurularını almak ve KOBİ'lerin destek ödemelerini Ramazan Bayramı öncesinde almak için şubenin 10-11 Mayıs tarihlerinde tam gün, 12 Mayıs arife gününde ise yarım gün çalışacak.

Müdürlükten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "KOSGEB Aydın Müdürlüğü, KOBİ’lerin başvurularını sonuçlandırmak, Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı başvurularını etkin yürütmek, KOBİ Gelişim Destek Programı başvurularını almak ve KOBİ’lerin destek ödemelerini Ramazan Bayramı öncesi yapabilmek için KOSGEB Başkanı Sn. Hasan Basri KURT’un talimatı ile 10-11 Mayıs tarihlerinde tam gün, 12 Mayıs tarihinde yarım gün olacak şekilde çalışmalarına ara vermeden devam edecektir. "

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler