Çamoğlu ve Sözügeçer gazetecilerle bir araya geldi

Çamoğlu ve Sözügeçer gazetecilerle bir araya geldi

Mimar Sinan Mahalle Muhtarı Gurbet Çamoğlu ve Başbalıkçı 9 Kardeşler işletme sahibi Sezgin Sözügeçer, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla gazeteciler ağırladı.

Mimar Sinan Mahalle Muhtarı Gurbet Çamoğlu ve Aydın’ın tanınmış esnaflarından Başbalıkçı 9 Kardeşler’in sahibi Sezgin Sözügeçer, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla Aydınlı gazeteciler ile bir araya geldi. Sahada görev yapan gazetecilere teşekkür eden Çamoğlu, ‘’Gece gündüz hiç durmadan, özveriyle, fedakarlıkla çalışmalarınızdan dolayı sizlere çok teşekkür ederim. Hepinizin dünya gazeteciler gününü kutluyorum. İyi ki varsınız. Umarın bizlere hep güzel haberler verirsiniz. Ülkemiz için, memleketimiz için nice güzel haberler yapmanız dileğiyle.’’ dedi.

Gazetecileri işletmesinde ağırlamaktan büyük onur duyan işletme sahibi Sezgin Sözügeçer, ‘’Uzun yıllardır Aydın’da balık sektöründen hizmet veriyoruz. Aydın’da görev yapan birçok gazeteciyle birebir tanışma fırsatımız oldu. Bizlere her koşulda bilgi akışını sağlayan gazeteci arkadaşların 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü kutluyorum.’’ diye konuştu.

a3ce184f-77b1-4c6c-b82c-fc483a4b1c5e.jpg

144bb259-a7b7-412a-ae71-dfba34c0d4be.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler