Çankır adaylığını açıkladı

Çankır adaylığını açıkladı

CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, 9 Şubat’ta yapılacak kongrede yeniden aday olduğunu açıkladı. Çankır, “31 Mart’ta iyi bir sonuç aldık. Hedefimiz Türkiye mazbatası” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Başkanı Ali Çankır, 9 Şubat’ta yapılacak olan kongrede yeniden aday olduğunu açıkladı. 2018’in Ocak ayında yapılan kongreden beri Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Başkanlığı görevini sürdüren Çankır, “31 Mart’ta iyi bir sonuç aldık. Şimdi hedefimiz Türkiye mazbatası” dedi.

 

İl Binasında düzenlenen toplantıya, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz Tilki, ilçe başkanları ve partililer katıldı. Toplantının ardından açıklama yapan Çankır, “31 Mart’ta Millet İttifakı olarak Aydın’da önemli bir başarı elde ettik. Bu süreçte emek ve değer ortaya koyan ilçe başkanlarımıza, örgütlerimiz büyük bir tevazu gösterdi. Bu güçlü, başarılı kadroyu da ilçe örgütlerinde tekrar ilçe başkanı olarak seçtiler. CHP Örgütü olarak da bu güçlü kadroyla biz yolumuza devam etme kararı aldık. İlçe başkanlarımızla yaptığımız toplantı sonucunda 9 Şubat’ta CHP Aydın İl Başkanlığı 37. Olağan Kongresi’nde tekrar aday olacağım. Bu kadroyla beraber Aydın’ımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

 

GÜÇLÜ VE TECRÜBELİ İSİMLER KATILDI

 

İlçe kongrelerini 12 Ocak’ta tamamladıklarını belirten Çankır, “17 ilçemizin 14’ündeki ilçe başkanlarımız görevine devam ediyor. 3 ilçemizde mevcut ilçe başkanlarımız bu dönem görev talep etmedi. Üç yeni ilçe başkanımız aramıza katıldı. Aramıza katılan 3 ilçe başkanımız tecrübeli isimler. Birisi eski belediye başkanımız. Karacasu ve Sultanhisar ilçe başkanlarımız da eski ilçe başkanı olan arkadaşlarımız. Güçlü bir ilçe örgütü ve ilçe başkanı kadrosu oluşturduk” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler