Çankır: “Döverek Olmaz O İşler”

Çankır: “Döverek Olmaz O İşler”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Başkanı Ali Çankır, Aydın Eski Belediye Başkanı Hüseyin Aksu’nun CHP’li Mersin için söylediği “davet ettim pataklayacağım” sözlerine ateş püskürdü.

Tabakhane Deresi üzerinden açıklamalarda bulunan Aydın’ın eski yöneticilerinden Hüseyin Aksu, CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin’in tepkisini çekmişti. Mersin’in açıklamaları üzerine sosyal medya hesabından paylaşım yapan Hüseyin Aksu, tehditvari söylemlerde bulunmuştu. Hüseyin Aksu’nun son paylaşımının ardından CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır da Aksu’ya tepki gösterdi.

 

“Koltuk meraklısı şahıs”

 

Başkan Çankır yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: 

 “Burası Aydın, bu kentin dokularında saygı,bu şehrin insanlarında ise karşılıklı sevgi vardır. Siyaset arenasında gittiği her partide yüz bulamayan, sırt çevrilen Aksu, Aydın'ı dingonun ahırı sanmış olacak ki Külhanbeyliğine soyunmuş. Mental yetmeyince trollüğe soyunmuş, yazacak bir şey bulamayınca tehdide başvurmuş koltuk meraklısı şahıs. 

 

“Biz sana alalım bir koltuk otur dinlen evinde”

 

Türkiye'nin dört bir yanında eleştiri ve doğruya verecek cevabı olmayan havuz medyasında bilgisi olmadan fikri olan yandaş ve trollerden ne farkın var. Amacın siyasette koltuk ise o artık olmuyor. Biz sana alalım bir koltuk otur onda dinlen evinde. Öyle bizim Efeler İlçe Başkanımızın açıklamalarına verecek cevap bulamayınca 'DÖVERİM' falan ile olmaz bu iş. 

 

“Bu kentin yakasını bırak”

 

Seni sevenler var ve onlara saygımız da var. Lakin bu iş bu yaşta olmaz. Hele bu iş tehdit ile hiç olmaz. Her şeyi büyükler bilmez. Akıl yaşta değil baştadır ve aynı zamanda akıl akıldan da üstündür. Senden üstün olanı senin seviyene çekmeye çalışma. Bırak artık bu kentin yakasını da hizmet yapanları bu işlerle meşgul etme. Efeler İlçe Başkanımız Polat Bora Mersin'in açıklamalarının sonuna kadar arkasındayım, yanındayım.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler