Çankır'dan Yavuz'a Fetö Göndermesi

Çankır'dan Yavuz'a Fetö Göndermesi

CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, AK Partili Metin Yavuz’un Özgür Özel’e yönelik sarf ettiği “Asla iktidar olamayacaksınız” sözlerine yanıt verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Başkanı Ali Çankır, AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz’a sert bir üslupla yanıt verdi. Çankır, “Sadece oy alabilmek için terörist başlarının mektubunu okuyanlar ,daha 2019 yerel seçimlerde  devletin resmi televizyonunda terörist başının kardeşini yayına çıkartıp seçim kazanma hırsına bürünenler ,Oslo'da teröristle görüşüp Habur'da terörist karşılayan ,Barzani’yi resmi törenle karsilayan,17-25 Aralık olayından önce FETÖ uşaklığını yapanlar önce kendi paçalarındaki pisliği temizlemesini bilmelidir.” dedi.

 

Çankır, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi.

 

Grup Başkanvekilimiz Özgür Özel'in İl Başkanlığımızı ziyareti sırasında vurguladığı Cumhuriyetimizin 100.yılında Chp İktidar olacaktır söylemine cevap veren Ak parti Milletvekili Metin Yavuz yaptığı basın açıklamasıyla adeta gaflet ve dalalete düştüğü, yerel seçimlerde halk tarafından atılan tokatla ,uğradıkları şokla büyük bir sarsıntıya düştüğü ,yaşadıkları sarsıntıyla ne söylediklerini bilemedikleri, yapılacak olan genel seçimlerde ise halk tarafından kendilerine artık yeter denileceğini çok iyi bildiği için asılsız ,boş ve gereksiz bir açıklama yapmıştır.

 

Geçmiş yıllardan bugüne insanları ayrıştıran, diline dinine ,ırkına göre ötekileştiren işlerine geldiği zaman kardeş, işleri bittiğinde terörist zillet ilan edenlerin bugün bizleri suçlaması bir akıl tutulmasının örneğidir. Sadece oy alabilmek için terörist başlarının mektubunu okuyanlar ,daha 2019 yerel seçimlerde  devletin resmi televizyonunda terörist başının kardeşini yayına çıkartıp seçim kazanma hırsına bürünenler ,Oslo'da teröristle görüşüp Habur'da terörist karşılayan ,Barzani’yi resmi törenle karsilayan,17-25 Aralık olayından önce FETÖ uşaklığını yapanlar önce kendi paçalarındaki pisliği temizlemesini bilmelidir.

 

CHP geçmişte olduğu gibi bugün ve yarında Türkiye Cumhuriyetinin zapt edilmez bir kalesidir. Bizler cemaatlere, kişilere ,tarikatlara kulluk yapan değil halkını bas üstünde tutup değer veren bir anlayışa sahibiz. Bizlerin geçmişinde Kuva-i Milliye ruhuyla dört bir yanı çevrilen ülkemiz için kurtuluş mücadelesi veren atalarımız varken ,onların geçmişinde kirli pazarlıklar, fetö, oslo, habur var. Sayın Yavuz'a tavsiyem CHP suçlamadan önce kendi kutulara sakladıkları geçmişin kirli sayfalarına bir daha göz gezdirip okumasıdır.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler