Çerçioğlu: "İkra Deniz'e yaşaması için umut olalım"

Çerçioğlu: "İkra Deniz'e yaşaması için umut olalım"

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, SMA hastalığı ile mücadele eden İkra bebek için destek çağrısında bulundu.

Aydın'ın Söke ilçesinde yaşayan 18 aylık İkra Deniz Pamuk bebek SMA hastalığıyla mücadele ediyor. Mustafa ve Emel Pamuk çiftinin kızları 2 aylıkken geçirdiği SMA (Spinal Musküler Atrofi) yani 'Gevşek Bebek Sendromu' rahatsızlığıyla savaşıyor. Genetik rahatsızlık olan SMA sebebiyle yürüyemeyen ve hareket edemeyen İkra bebeğin tek kurtuluşu ise ABD'de olması gereken tedavi. Bu tedavi için 18 milyon lira gerekiyor. Pamuk çifti kızlarının tedavisi için aldıkları izinler sonrasında internet üzerinden yardım kampanyası başlattı. Kampanyaya destek olmak için İş Bankası’nda Emel Pamuk adına açılan TR02 0006 4000 0013 0220 8422 97 numaralı hesaba açıklama kısmına “İkra Deniz yaşasın” yazarak bağışta bulunabilirsiniz.

ÇERÇİOĞLU AYDINLILARA SESLENDİ

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, sosyal medya hesapları üzerinden İkra bebeğin yardım kampanyasına destek çağrısı yaptı. Çerçioğlu, " “Minik yavrumuz İkra Deniz, SMA hastalığı ile mücadelesinde hayata tutunabilmek için yardım eli bekliyor. İhtiyacı olana desteğini esirgemeyen yardımsever halkım, İkra Deniz'e yaşaması için umut olalım.” ifadelerini kullandı.

screenshot-2020-11-06-ozlem-cercioglu-twitterda.png

emjcyj8xgaardlu.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler