Çerçioğlu kadar başınıza taş düşsün

Çerçioğlu kadar başınıza taş düşsün

Nazilli’de düzenlenen istişare toplantısına katılan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Toplantıda konuşma yaptı.

Konuşmasında Başkan Çerçioğlu, AK Parti Aydın Milletvekillerini eleştirdi.

Düzenlenen istişare toplantısına; Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, CHP’li milletvekilleri, Nazilli Belediye Başkanı Yardımcısı Mert Öreroğlu, CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim ve oda başkanları katıldı. Toplantıda konuşma yapan Başkan Çerçioğlu önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Çerçioğlu,  “AKP Aydın Milletvekillerinin bilmediği bir şey var; İnsanların karnı aç, akşam bir somun ekmeği evime nasıl götürürümün derdindeler. Bunlar bunun farkında değil. Yanlışım varsa çıkın söyleyin. Biz hepimiz bu memleketin insanlarıyız. Buradaki toplantımızın temel amacı onu bunu eleştirmek değil, çözüm aramak. Biz buraya dertleşmeye geldik. Herkes evine bir somun ekmeği, bir tas çorbayı nasıl götüreceğim derdinden. Biz iktidarda değiliz, bu görev onların. AKP Aydın Milletvekilleri işi gücü bırakmış, çiftçinin sorununu, esnafın sorununu bırakmış. Varsa yoksa Özlem Çerçioğlu. Özlem Çerçioğlu kadar başınıza taş düşsün kardeşim. Sen git çiftçinin, esnafın sorunuyla uğraş. Sizin gelip de derdinizi soran var mı? Sizler oda başkanlarısınız. Akil insanlarsınız. Sizinle ilgilenen var mı? Derdinizi soran var mı? Bırakın siz Özlem Çerçioğlu ile ilgili konuşmayı. Fobi oluşmuş bunlarda. Özlem Çerçioğlu fobisi oluşmuş” sözlerini dile getirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler