Çerçioğlu küplere bindi! “Yaşanan durum utanç verici”

Çerçioğlu küplere bindi! “Yaşanan durum utanç verici”

Yerel seçimler de sona gelindi. Başkanlar gerçekleştirilen törenlerle mazabatlarını almaya başladı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, mazbatasını Aydın Adliyesi’nde sosyal tesisinde bulunan yemekhanede gerçekleşen törene tepki gösterdi. Başkan Çerçioğlu yaşanan duruma sert sözlerle çıkıştı ve yaşanan durumun utanç verici bir durum olduğunu ifade etti.

(SANİYE BAŞKAN)

Seçimlerin sonuçlanmasının ardından yeniden başkan seçilen Cumhuriyet Halk Partili Başkan Özlem Çerçioğlu Aydın Adliyesi’nde düzenlenen törenle mazbatasını aldı. Çerçioğlu, mazbatanın adliyenin sosyal tesisinin yemekhanesinde alınmasına sert tepki gösterdi. Türkiye’de başka hiçbir ilde böyle bir durumun olmadığını ifade ederek yaşananların utanç verici olduğunu dile getirdi.

“YAKIŞIYOR MU?”

Mazbata alma töreni bir yemekhanede gerçekleştiğini belirten Başkan Çerçioğlu, bu durumun Aydın’a yakışmadığını belirtti Çerçioğlu, “Türkiye'nin hangi ilinde bir Büyükşehir Belediye Başkanına veya o ilçedeki Belediye Başkanı adliyenin yemekhanesinde mazbata alır. Böyle bir şey kabul edilebilir mi? İşte AK Parti’nin kaybetmesinin temel sebeplerinden bir tanesi bu. Ben 2002 yılında milletvekili oldum. O zamandan O zamandan beri adliye sarayı yapacaklar. İnsanın asabının bozulmamasının mümkünatı var mı? Bu bina çürük. Bir an önce mazbatamızı alalım çıkalım buradan. Yemek kokularıyla beraber mazbata almaya geliyorsun. AK Partililer, ben bunları söylediğim için zaten beni sevmiyorlar. Ama halk seviyor beni. İlk değil bu yıllardır böyle. Ben gerçekten üzüldüm. Ben çok yer önerdim onlara. Ben önerdim diye beğenmediler. Bu yerler Aydın halkının malıdır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler