Çerçioğlu ve beraberindeki heyet otoyol krizinin yaşandığı bölgede

Çerçioğlu ve beraberindeki heyet otoyol krizinin yaşandığı bölgede

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın-Denizli Otobanı'nda yaşanan güzergah değişikliği nedeniyle mağdur olan vatandaşlar ile bir araya geldi.

Aydın-Denizli Otobanı için tartışmaların sürdüğü bugünlerde yaşanan güzergah değişikliği Aydın'ın çeşitli ilçelerinde yaşayan vatandaşların tepkisine neden oldu. Kuyucak ilçesine bağlı Çamdibi  Mahallesi'nden de geçen otobanda ikinci kez güzergah değişikliği yapılarak verimli tarım arazilerinden geçirilmesi vatandaşları isyan ettirdi. Mahalle sakinleri, otobanın arazilerinden geçmesi nedeniyle mağdur olduklarını, yaşanılan mağduriyeti ise duyuramadıklarını çeşitli platformlardan dile getirdi.

Çamdibi Mahallesi sakinlerinin sesini Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu duydu. Bugün, mahalleliyi ziyaret eden Başkan Çerçioğlu'na CHP Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan, Süleyman Bülbül ve Hüseyin Yıldız eşlik etti.

Mahallelinin taleplerini ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Çerçioğlu, sorunun çözümü için CHP'li milletvekillerinin gerekli çalışmalarını yapacağını ve kendilerinin yanında olduğunu dile getirdi.

whatsapp-image-2021-06-02-at-12-20-36.jpeg

whatsapp-image-2021-06-02-at-12-20-36-2.jpeg

whatsapp-image-2021-06-02-at-12-20-34-1.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler