Çerçioğlu Yavuz'u mahkemeye verdi

Çerçioğlu Yavuz'u mahkemeye verdi

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Ak Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz hakkında suç duyurusunda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etmek için Aydın’a geldi. Başkan Yardımcısı Torun, Aydın’da gündemle ilgili açıklamalarda bulundu.

Torun, “Hadlerini aşan bir dil kullanmaya başladılar. Ne yaparlarsa yapsınlar, şahsiyeti de sorgulanır, kendisi de yargıya hesabını verir. Milletin ve Aydınlının nezdinde cevabı verildi. Bu sözleri buradan da bir kez daha kınıyorum” ifadelerini kullandı.

ÇERÇİOĞLU SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Ak Parti Milletvekili Metin Yavuz’un söylediği sözler hakkında ilk kez açıklamalarda bulunana Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Bu konuda Aydın ve Türkiye cevabını verdi. Kadınların yaptığı bir ilçe kongresinde bu sözleri söylemesi daha büyük bir facia. İlk önce tüm kadınlardan, sonra tüm annelerden özür dilemesi gerektiğini düşünüyorum. Hukuksal çerçevede de suç duyurusunda bulundu avukatım” cümlelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler