ÇERÇİOĞLU'DAN SAMET'E DESTEK ÇAĞRISI

ÇERÇİOĞLU'DAN SAMET'E DESTEK ÇAĞRISI

Protez kol alabilmesi için yardım kampanyası başlatılan Samet Aktepe'ye bir destekte Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'ndan geldi.

Aydın'ın İncirliova ilçesinde yaşanan olayda, babasına yardım etmek için gittiği inşaatta elektrik akımına kapılan ve iki kolu omuzdan kesilmek zorunda kalan Samet Aktepe için yardım kampanyası başlatılmıştı. İncirliova Belediyesi'nin öncülüğünde, Aydın Valiliği tarafından başlatılan kampanya ile, gencin iki protez kola kavuşabilmesi için 1 milyon 400 bin lira toplanması hedeflenirken, Aktepe'ye destekler çığ gibi büyümeye başladı. 

19 yaşındaki Aktepe, kampanyanın başlatılmasının ardından yaptığı açıklama ile, "Ben de artık kendi ihtiyaçlarımı karşılamak için protez kollarıma kavuşmak istiyorum. Kendi işlerimi destek olmadan görmek istiyorum" diyerek hayırseverlere seslenmişti.

#SAMETEUMUTOLUYORUZ

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'da, Aktepe'nin kampanyası için sessiz kalmadı. Kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı #SAMETEUMUTOLUYORUZ başlıklı paylaşım ile hayırseverlere seslenen Çerçioğlu, "İhtiyacı olana desteğini esirgemeyen yardımsever Aydınlılar; Kaza sonucu kollarını kaybeden Samet Aktepe’nin protez kol tedavisi için başlatılan yardım kampanyasına desteklerinizi bekliyorum." dedi.

exqt3n-w8am-31x.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler