Çerçioğlu’ndan hükümete çağrı  "En kısa sürede zam yapılması lazım"

Çerçioğlu’ndan hükümete çağrı "En kısa sürede zam yapılması lazım"

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninde konuştu. Çerçioğlu, hayat pahalılığı ve emeklilere zam konusuna dikkat çekti.

CHP Aydın İl Başkanlığı’nın Efeler ilçesinde düzenlediği bayramlaşma töreninde konuşan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu, hükümete çağrıda bulundu. Başkan Çerçioğlu, "Çok güzel sözler söyleyebilirim size. Pembe tablolar çizebilirim. Ama ne yazık ki bu güzel sözleri söyleyemeyeceğim.

whatsapp-image-2024-06-14-at-15-15-02-2-001.jpeg

whatsapp-image-2024-06-14-at-15-15-02-1-001.jpeg

"1 KİLO ET ALAMIYORLAR"

Pazar günü Kurban BAYRAMI. insanlar bırakın kurban kesmeyi bir kilo et alamıyor, bu durumda. Emeklinin hali, asgari ücretlinin, gençlerimizin malum durumu ortada. Bugün bir Avrupa ülkesinin emeklisi bizim Aydın’a geliyor, Kuşadası’nda Didim’de beş yıldızlı otellerde on gün, on beş gün tatil yapabiliyor.

Bizim emeklimiz buradan Kuşadası’na zor gidiyor.

"ASGARİ ÜCRETLİ AY SONUNU ZOR GETİRİYOR"

Çerçioğlu, “Gelelim asgari ücretliye. Bizim asgari ücretlimiz ay sonunu zor getiriyor. Ama Avrupa’da çalışan bir asgari ücretli, en iyi arabayı alabiliyor ve en iyi şekilde yaşayabiliyor. Yani artık Türkiye’de yaşamak çok zor. Buradan iktidar partisine sesleniyorum. Kurban Bayramı öncesi hemen asgari ücrete zam yapılması gerekiyor.

Emeklinin maaşı 10 bin liradan 20 bin liraya çıkartılması gerekiyor. Bu ortamda insanlar nasıl yaşıyor hiç umurlarında değil” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler