Çerçioğlu'ndan 'Sandık' çağrısı

Çerçioğlu'ndan 'Sandık' çağrısı

Aydın Büyükşehir Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Başkan Özlem Çerçioğlu yönetiminde ikinci kez Kuşadası’nda gerçekleştirildi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçimlerde Şanlıurfa'yı almaları halinde kentte yaşayan çiftçilere ücretsiz elektrik sağlanacağı yönündeki açıklamasının Aydın'da uygulanmasının talep edilmesi üzerine açıklamalarda bulundu.

Aydın Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grubu Sözcüsü Mustafa Arı, taleplerini bugün gerçekleştirilen Aydın Büyükşehir Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na iletti.

“SADECE ŞANLIURFA DEĞİL 81 VİLAYETTE KULLANILMAYAN TARIM ARAZİLERİNE GÜNEŞ PANELLERİNİ KOYACAĞIZ

Çerçioğlu, Arı'ya şu şekilde cevap verdi;
" Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ne söyledi, sizin ifadelerinizle aynısını kullanıyorum, 'Urfa Büyükşehir Belediyesi'nin bize verin' diye başladı. O yerel seçimlerden önce hangi seçimler var? Genel seçimler var değil mi? Bu ne demek? Dostlarımızla beraber iktidar olduğumuzda okuduğunuz siz eksik okuduğunuz, onu da tamamlayayım 'Kullanılmayan Şanlıurfa'da tarım arazisi olmayan yerlere güneş panelleri koyarak çiftçimizin kullanacağı enerji ücretsiz olarak vereceğini' ifade etti... Önce iktidar olacağız, ondan sonra sadece Şanlıurfa'da değil, Aydın'da da kullanılmayan tarım arazilerine güneş enerjisi panellerini kurarak çiftçimizi bu zor günlerinde, gerçekten girdi maliyetleri o kadar yüksek ki, sadece elektrik değil, enerji maliyeti değil, bunun yanında tohumluktan tutun birçok maliyete kadar ciddi anlamda yüksektir. Evet, iktidar olduğumuzda sadece Şanlıurfa değil 81 vilayette kullanılmayan tarım arazilerine güneş panellerini koyacağız. Hiç kimsenin endişesi olmasın arkadaşlar. Genel başkanımızın da ifade ettiği gibi, sandığı getirin bana hizmet nasıl edilirmiş tak tak göreceksiniz.

"EVET, AK PARTİ ENGEL OLUYOR, HER İŞİMİZE ENGEL OLUYOR"

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçimlerde Şanlıurfa'yı almaları halinde kentte yaşayan çiftçilere ücretsiz elektrik sağlanacağı yönündeki açıklamasından yola çıkarak, bunun Aydın'da uygulanmasının talep eden ve bunun için BŞB Meclisinde önerge veren AK Parti grubuna "Sandığı getirin hizmet nasıl edilirmiş tak tak göreceksiniz" dedi. AK Parti gurubundan bir Meclis Üyesinin "Sizin yapacağınız hizmete engel olan mı var" şeklindeki sorusuna Başkan Çerçioğlu'nun "Evet, AK Parti engel oluyor, her işimize engel oluyor" diyerek sert cevap vermesi dikkat çekti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler